Skip to main content

Emisiune dedicată lui Hugh Hefner la History: Cum a schimbat Playboy lumea

 
Foto pusă la dispoziţie de postul History
Foto pusă la dispoziţie de postul History

Postul History difuzează sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 23:00, un documentar despre “Cum a schimbat Playboy lumea”, care îl are în centru pe fondatorul revistei Hugh Hefner, care a murit la 91 de ani.

Publicitate

Revista Playboy, înfiinţată de Hugh Hefner în 1953, în Chicaco, a pornit o adevărată revoluţie sexuală în SUA din momentul în care a apărut, demontând prejudecăţile sociale legate de bărbaţi, femei, sex şi nuditate. Prin publicarea acesteia, Hugh a reuşit să schimbe, în timp, atitudinea oamenilor asupra libertăţilor şi drepturilor lor civile, ceea ce a influenţat valorile lor culturale şi cum îşi trăiesc viaţa de zi cu zi.

Documentarul “Cum a schimbat Playboy lumea” include imagini care nu au mai fost difuzate până acum şi interviuri cu Hugh Hefner, dar şi cu istorici, foşti directori din Playboy şi persoane din interior, cum ar fi actualul preşedinte al SUA - Donald Trump, Jenny McCarthy, James Caan, reverendul Jesse Jackson, Diablo Cody, Bill Cosby, Shannon Tweed.

Producţia a fost difuzată de History pentru prima oară în Statele Unite ale Americii, în 2012, cu 5 ani înainte de moartea fondatorului imperiului Playboy.

  • Foto pusă la dispoziţie de postul History
  • Foto pusă la dispoziţie de postul History
  • Foto pusă la dispoziţie de postul History

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Cand de fapt ei erau doriti de prietenii tai. Du-te si canta sub alta masa!
  • canarus canarus
    Doar i-a facut pe niste adolescenti naivi sa creada ca sunt doriti de femei. Cine stie cum le-a schimbat viata in rau aceasta iluzie?

Trimite un comentariu

sus