Skip to main content

Fort Boyard, a treia ediţie cu Giani Kiriţă şi Claudia Pavel între concurenţi. Pro TV lansează şi un concurs pentru telespectatori

 
Fort Boyard, a treia ediţie cu Giani Kiriţă şi Claudia Pavel între concurenţi. Pro TV lansează şi un concurs pentru telespectatori

În această duminică, Paul Ipate şi Octavian Strunilă îi vor conduce prin Fort Boyard pe Kamara, Claudia Pavel, Giani Kiriţă, Ionuţ Atodiresei şi Lia Bugnar.

Publicitate

Ei vor trece prin probele pregătite de Moş Fouras (Marius Manole).

Giani Kiriţă va fi pus faţă în faţă cu cea mai mare teamă a lui. Claudia şi Lia vor face o vizită în restaurantul lui Chef Sadique. Ionuţ îşi va pune la încercare forţa şi rezistenţa, iar Kamara va fi obligat să evadeze dintr-un loc ce pare fără scăpare.

Tot de la ediţia de astăzi, Pro TV lansează un concurs de căutat indicii pentru telespectatori. Aceştia trebuie să descopere indiciul ediţiei şi să îl înregistreze pe pagina oficială a emisiunii - fortboyard.protv.ro. Astfel, ei pot deschide cufărul comorii şi pot câştiga 500 de euro în fiecare săptămână sau Marele Premiu: o excursie pentru două persoane, în La Rochelle, unde vor survola cu elicopterul legendarul fort.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Doru, daca toata lumea ar gandi ca tine, nu s-ar mai face niciun serial, emisiune sau altceva in lume. Te uiti la TV pentru ca esti interesat de acel continut, nu ca sa primesti ceva in schimb.
  • mile mile
    marius , tu te ingrijorezi de nivelul de inteligenta al romanilor sau ce
  • Cypy Cypy
    Plictisitor sa vezi numai vedete oare nu mai ele eșuată în lumea asta mult mai interesant ar fi cu oameni simpli....
  • geo geo
    Cam aceleași ”vedete” și la Pro și la A 1.
    Ne-am cam săturat și de Giani Kiriță.
  • Mariusc Mariusc
    Mile, a pierdut rau de tot TCDU. 27pro -14a1 share-ul.
    Lasa teoria conspiratiei
  • Doru Doru
    Draga "mile", fac concurs ca sa castige si telespectatorul ceva. De ce sa ma uit la o emisiune, film, serial sau mai stiu eu ce "pe degeaba" ?
  • mile mile
    fac concurs ca au fost invinsi de antena cu ceva ieftin , de ce nu ziceti nimic de emisiunile de la antene din aceasta seara , faceti articol duminica doar pt pro tv , asa corectitudine in presa din romania mai rar
  • crin crin
    ieri s-a jucat in liga a patra rapid vs steaua. telekom a achizitionat meciul si l-a transmis ieri. puteti spune ce audiente a avut ? pt ca este interesant daca in liga a patra aceste doua echipe de traditie se mai bucura de interes .
    multumesc.

Trimite un comentariu

sus