Skip to main content

FOTO. Fort Boyard începe astăzi la Pro TV. Mihaela Rădulescu şi Sandra Izbaşa, în prima echipă de concurenţi

 
FOTO. Fort Boyard începe astăzi la Pro TV. Mihaela Rădulescu şi Sandra Izbaşa, în prima echipă de concurenţi

Este ziua Fort Boyard. Pro TV va difuza astăzi, de la 20.30, prima ediţie a show-ului de aventură. Show-ul a fost făcut şi pentru România la 22 de ani după ce a fost difuzat pentru prima dată de Pro TV, cu versiunea în franceză.

Publicitate

Primii concurenţi ai show-ului sunt Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adi Nartea. Paul Ipate şi Octavian Strunilă sunt gazdele Fort Boyard care vor spune start joc.

Paul Ipate: „Fort Boyard este un fenomen în sine! Te cucereşte instant fie că ştii formatul sau abia acum îl vezi pentru prima dată! Noi am rămas uimiţi din momentul în care am pătruns în interiorul fortului. Este o încărcatură emoţională foarte mare şi te compleşeşte efectiv magnitudinea lui! Ce pot să spun, însă, este că această emisiune nu trebuie ratată pentru că are tot ce îi trebuie unui show la superlativ: emoţie, umor, adrenalină, suspans, aventură, mister, legendă! Vă aşteptăm să fiţi alături de noi şi să intrăm în jocul jocurilor, duminică, la Fort Boyard!”

Citeşte şi: Cine este Moş Fouras (Pere Fouras) din Fort Boyard

Octavian Strunilă: „Prima ediţie începe în mare forţă! Avem echipa OLIMPICII, care îşi întrec orice limite! Veţi vedea nişte vedete extraordinare în nişte situaţii extreme, cum nu le-aţi mai văzut vreodată până acum! Mie mi s-a făcut pielea de găină în multe momente uitându-mă la ei şi sunt convins că şi cei ce ne vor urmări vor rămâne muţi de uimire, când vor vedea prin ce vor trece cei cinci! Abia aştept să dăm startul aventurii la Fort Boyard şi să urmăriţi în fiecare duminică prin ce aventuri extraordinare au trecut vedetele noastre!”, a declarat Octavian Strunilă.

Din emisiune nu vor lipsi nici Passe-Partout, Passe-Temps, bătrânul Pere Fouras, Felindra, îmblânzitoarea tigirilor, Lady Boo, luptătoarea greu de învins.

FOTO. Echipele de concurenţi Fort Boyard

  • Andreea Antonescu, Elena Lasconi, Mihai Rait, Mircea Zara si Ciprian Schiopu
  • Anna Lesko, Cosmina Pasarin, George Vintila, Cornel Ilie, Andrei Stoica
  • Claudia Pavel, Kamara, Giani Kirita, Lia Bugnar si Ionut Atodiresei
  • Doinita Oancea, Simona Pope, Bogdan Vladau, Samuel Le Torriellec, Cristi Mitrea
  • Razvan Fodor, Deea Ibacka, Jorge, Roxana Vancea si Ionut Iftimoaie
  • Ruby, Roxana Ionescu, Vasile Calofir, Catalin Morosanu si Sonny Flame

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Toată lumea vrea acum oameni obișnuiți. Dar oare la Supraviețuitorul ce au fost? Românii preferă vedetele, sa le vada in actiune. Încă ne place barfa pe uliță, gen ai vazut-o pe aia/ ala etc. Asa e si cu emisiunile cu vedete: ai vazut-o pe Răduleasca cum a mers pe sârmă etc
    Ca nu toata lumea e asa, e alta poveste.
  • c-+ c-+
    revin pt ca se pare ca audientele nu au fost extraordinare, ba chiar iUmor a recuperat puternic dupa ce s-a terminat fort boyard, per total nu cred ca e vreun castigator clar, nu stiu cat a costat emisiunea dar peste 20% pe comercial in medie pe parcursul show ului le convine celor din trustul pro. ma indoiesc ca o sa mai fie emisiuni cu oameni "obisnuiti" prea curand pe protv dupa ce s-au ars cu supravietuitorul, se pare ca publicul fidel e pe visuri la cheie, las fierbinti si mai nou gospodar fara pereche unde mai sint oameni obisnuiti manevrati de echipa de productie ca sa fie si mai interesanti.
  • Adrian Adrian
    si mie mi-ar fi placut sa concureze persoane ce nu sunt catalogate drept vedete.
    adaug la cele spuse de c-+ si faptul ca(cel putin) primii participanti si-au dat silinta in timpul probelor si nu au facut "show". a fost ok!
  • c-+ c-+
    @Violeta
    Momentan se face cu "vedete" pt ca se pare ca aia vrea privitorul, o sa apara azi audientele in jur de ora 13 si vom vedea cum s-au descurcat pe comercial ca de acolo iese malaiul, sincer ce imi place e ca nu o intind exagerat si nu trag de emisiune sa o dilueze pe parcursul a doua editii, scurt si la obiect minus publicitatea excesiva.
  • Violeta Violeta
    As dori sa știu, la acest concurs nu pot participa și alți concurenți ( persoane obișnuite nu de televiziune) ?
  • Iuli Iuli
    Pro TV produce Fort Boyard pentru toamna aceasta, Antena 1 produce The Crystal Maze (show similar cu F.B.) pentru ianuarie/februarie 2018
  • Allex Allex
    Sorin, au fost filmate 7 editii!
  • Valentin Valentin
    Aceleași „vedete” de la Pro TV... Super!
  • Sorin Sorin
    Sunt extrem de bucuros că PRO TV va difuza Fort Boyard! Am urmărit Fort Boyard varianta franceză pe TV5 şi pe PRO TV!
    Câte ediții are formatul românesc?

Trimite un comentariu

sus