Skip to main content

GRILA de toamnă Radio Guerrilla. Şapte emisiuni noi în grilă, printre care şi teatru radiofonic. Dobro va avea, pe lângă matinal, o nouă emisiune

 
GRILA de toamnă Radio Guerrilla. Şapte emisiuni noi în grilă, printre care şi teatru radiofonic. Dobro va avea, pe lângă matinal, o nouă emisiune

Radio Guerrilla lansează grila de toamnă cu o serie de emisiuni noi şi cu mici schimbări de ore. Logout-ul lui Bogdan Şerban, emisiune difuzată în timpul săptămânii de la 17.00, se mută cu o oră mai devreme şi va fi difuzată în intervalul 16.00 - 19.00.

Publicitate

Tronsonul 19.00 - 21.00 este ocupat de o nouă serie de emisiuni, de luni până vineri, în fiecare seară cu o altă tematică: de la teatrul radiofonic de luni, la noua emisiune a lui Dobrovolschi „Sinele învinge”.

Emisiune nouă şi în weekend, Traffic Jam Session, cu Petru Stratulat şi Dragoş Olaru.

Adrian Popescu (foto), Managing Partner la Radio Guerrilla, despre noua grilă a postului:

„Viitorul este acum. Prezentul este viitor. Ne reinventăm în fiecare zi, ne străduim să rămânem relevanţi, actuali, încercăm să fim pe măsura ascultătorilor Premium Radio Guerrilla. Încercăm să anticipăm aşteptările acestora. Ne place să fim mândri de ceea ce facem. Am spus imediat dupa relansare că "Radio Guerrilla sintem noi, toţi cei care simţim la fel" şi rămâne fideli promisiunii iniţiale. Ascultătorul Radio Guerrilla trebuie să se regăsească în emisiunile noastre de dimineaţă până seara.

De ce facem asta când, în general, celelalte radiouri nu se deranjează în această direcţie, nu investesc, nu riscă o virgulă, căutând să-şi mărească/păstreze audienţa cu orice preţ? Pentru că, după cum spunea cineva, noi nu suntem radio suntem Guerrilla. Emisiune de psihologie în loc de hituri pe bandă rulantă? Teatru Radiofonic acolo unde alţii "fac dedicaţii muzicale" s.a.m.d. Am lansat în acest sezon şapte emisiuni noi, una mai consistenta decât cealaltă. Şi nu o să ezităm să mai lansăm şapte, dacă simţitm că asta trebuie să facem. Şi o s-o facem. Binili Invinge!”

Cum arată grila de seară de la Guerrilla:

Luni, de la 19.00 – la 21.00, postul va pregăti teatru radiofonic, ce va fi live pe radio, dar şi live video.

De la 21.00 – Emisiune rock

Marţi, de la 19.00 la 21.00, este Roz, găzduită de Carla Teaha. „O emisiune cu şi pentru femei Alfa. O emisiune în care invitatul îşi face playlistul”, spune Adrian Popescu, Managing Partner la Radio Guerrilla.

De la 21.00 No man’s land cu Nic Cocârlea

Miercuri, de la 19.00 la 21.00, este seara lui Matei cu Uman/Real. „Facem un tur al liceelor. Invităm adolescenţi în emisiune, discutăm cu ei, încercăm să-i ajutăm. Vrem să descoperim un licean talentat căruia şi-i şi dăm spaţiu de emisie”, spune Adrian Popescu.

De la 21.00 MicCheck – emisiune dedicată genului hip-hop cu Vlad Dobrescu.

Joi, de la 19.00 la 21.00, Mihai Dobrovolschi are emisiune interactivă cu invitat, Sinele învinge!

De la 21.00, Guerrinight, cu Petru Stratulat.

Vineri Cardio Guerrilla cu Memo, vinerea de la 13.00, la 14.00. Un ghid de cum să trăieşti sănătos, drumeţii, ponturi de weekend, healthy living.

De la 19.00 la 21.00, Avanpost. Diferite „avanposturi” Guerrilla primesc două ore în care spiritul acestui loc să aibă o formă muzicală. Fie că este vorba despre o librărie sau o bibliotecă ori un local.

De la 21.00 este Electrocord, cu George Stanca.

În weekend:

De la 16.00 la 20.00, sâmbăta şi duminica este Traffic Jam Session, cu Petru Stratulat şi Dragoş Olaru. Un fel de morning show pentru amiază, îi spune Adrian Popescu. Este un show cu informaţii culturale, relevante, pentru publicul premium.

GRILA Guerrilla

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Liviu Mihaiu are emisiune la Guerrilla? Nu ma mira, PROBABIL a cumparat emisiunea cu banii din spaga lui Bogdan Olteanu.
  • teodor teodor
    Momentan e muzică osă ascult și săptămîna viitoare poate atunci osă intre teatrul.
  • berila berila
    Sinele 'impinge' este ultimul refugiu? Nu stiu, dispar prezentatori dar apar emisiuni noi? What the ***? Noroc cu LogOut si RSS ca in rest...
  • Binili infringe Binili infringe
    Sa fii foarte prost manager, sa conduci un foarte prost radio inseamna sa fii inovator? Tare!!! #nosarezistati
  • Andrei Andrei
    Matinal nou nu au? Ca am dat pe Exarhu de o saptamana.

Trimite un comentariu

sus