Skip to main content

Kanal D vine cu al patrulea nou serial turcesc din toamna aceasta. Kosem se mută la altă oră

 
Kanal D vine cu al patrulea nou serial turcesc din toamna aceasta. Kosem se mută la altă oră

Kanal D face din nou schimbări importante în grila din prime-time. Astfel, din 8 noiembrie postul aduce un nou serial turcesc: Mireasa din Istanbul, avându-l în rol principal pe Ozcan Deniz, cunoscut din „Ziua în care mi s-a scris destinul”.

Publicitate

Serialul va fi difuzat de miercuri, până vineri, de la ora 20.00, în locul serialului Patria mea eşti tu.

Schimbare şi pentru zilele de luni şi marţi, când de la ora 20.00 intră Patria mea eşti tu. În timp ce Kosem rămâne tot luni şi marţi, dar de la 22.00, la 23.00.

WowBiz va fi în continuare de la 23.00.

Aceasta este a treia schimbare majoră de grilă de când a fost lansată grila de toamnă. Postul a avut seriale care n-au mai prins la public ca în trecut.

Cum va arăta grila Kanal D, din 8 noiembrie:

  • Luni - de la 20.00, Patria mea eşti tu. De la 22.00 Kosem. De la 23.00, WowBiz
  • Marţi - de la 20.00, Patria mea eşti tu. De la 22.00 Kosem. De la 23.00, WowBiz
  • Miercuri - de la 20.00, Mireasa din Istanbul. De la 23.00 WowBiz.
  • Joi - de la 20.00, Mireasa din Istanbul. De la 23.00, WowBiz.
  • Vineri - de la 20.00, Mireasa din Istanbul. De la 23.00, În bătaia inimii.
  • Sâmbătă - de la 20.00 Se strigă darul. De la 22.00, Gala Bravo, ai stil!
  • Duminică - de la 20.00, Roata norocului. De la 22.00, Ochii din umbră.

Din serial: Debutul serialului o prezintă pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viaţă modestă, alături de mătuşa ei, singura rudă pe care o mai are.

Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă; aceasta se îndrăgosteşte de un tânăr şi bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozkan Deniz). Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate şi nobile familii din Turcia. Capul familiei, chiar mama acestuia, Esma Sultan, are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei băieţi ai săi. Femeia doreşte să îi aranjeze lui Faruk o căsătorie avantajoasă, o noră după chipul şi asemănarea ei.

Faruk o întâlneşte pe Sureyya şi, în timp, acesta se îndrăgosteşte din ce în ce mai mult de fată. Iubirea lui culminează cu cererea în căsătorie. Sureyya nu cunoaşte situaţia acestuia şi nici obiceiurile familiei lui, astfel că atunci când tânărul îi propune să meargă pentru a-i întâlni familia şi pentru a anunţa logodna, fata acceptă invitaţia imediat. Două lumi, una dinamică, modernă şi una tributară tradiţiilor sunt pe cale să se ciocnească.

Sosirea tinerilor în casa părintească e un adevărat şoc pentru mama bărbatului, care nu este de acord cu logodna. Cu toate acestea, Sureyya speră că Esma Sultan va ajunge să o accepte în cele din urmă ca noră, după ce o va cunoaşte mai bine. Însă fata nu ştie că mama băiatului este o femeie foarte dificilă, greu de mulţumit. Lucrurile se vor complica pe măsură ce timpul va trece, iar viaţa celor doi îndrăgostiţi va fi supusă la grele încercări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniela daniela
    Nu inteleg nimic din sezonul 2 al serialului Mireasa din istambul , de ce ati inceput cu episodul 17 ?? , si de ce cine a murit a inviat cine sa nasut nu exista , nu am mai intalnit asa continuare la niciun serial ??
    Inca ceva Dragoste si ura mai continua?
  • Marcel Olteanu Marcel Olteanu
    Ati frecat ora si zilele serialului Kosem cum au vrut muschii vostri.Pe chestia asta arata cat de seriosi sunteti cu telespectatorii.Ma frate daca ai inceput luni si marti la ora 20.00 pai asa sa fie pana la finalul serialului.Pe zi/an ce trece veti pierde si mai multi telespectatori care bineinteles ne vom orienta spre alte televiziuni mult mai serioase decat voi Kanal D.Aveti o administrare proasta.
  • Marin Ionescu Marin Ionescu
    Domnilor de la Kanal D, dacă vreţi audienţă maximă aduceţi mai repede sezonul 2 al serialului Patria mea esti tu. Este un film reuşit , cu multă actiune,actori foarte buni(dar prea multă publicitate pe parcursul unui episod). Aveţi filme bune. Cui nu-i plac are la îndemână telecomanda, comentariile sunt de prisos, nu te obligă nimeni să te uiţi la ce nu-ţi place.
    Poate ne daţi o veste despre difuzarea sezonului 2. Aşteptăm.
  • Ileana Tomoiaga Ileana Tomoiaga
    Si ar fi cazul sa scoateti Wowbiz.,si alte asemenea tampenii!
  • Ileana Tomoiaga Ileana Tomoiaga
    Sunt foarte frumoase serialele turcesti , dar Kanal D face o mare greseala cu schimbarile astea . Acuma ne-a lasat cu ochii in soare , ce se intampla cu s. Patria mea esti tu, nu da nici o explicatie . Dupa ce ne-a incantat cu o productie de exceptie, pentru mine a fost o adevarata placere sa-l vizionez, aduce un alt serial . Lasa serialul inceput sa se termine si apoi vino cu altul , altfel ne gasim alte programe mai serioase!
  • Luminița Luminița
    Cui nu i plac emisiunile Canal D , sa schimbe canalul....sunt atatea canale de vizionat! Care este problema? Uniră le place canal D
  • lola lola
    aducand serialele alea turcesti aproape zi de zi, arata o disperare a kanal D
  • Eugenia Eugenia
    Numai înțelegi nimic atât le schimbați că pierzi firul.
  • Iuli Iuli
    Disperare mare la Kanal D in aceasta toamna. Daca vor mai continua sa tot intrerupa fiecare serial sau sa-l mute la ore tarzii isi vor pierde si telespectatorii actuali-fideli
  • Adi Adi
    Astia de la Kanal D chiar stiu sa faca afaceri! Se dau altii peste cap cu programe ratate si pe bani multi si ei se descurca rezonabil fara sa arunce cu banii aiurea.Cu cateva exceptii, formatele internationale sunt o mare tzeapa cu costuri imense.Vezi the wall.Sau Supravietuitorul.Sau Fort Boyard.Numai tzepe.sau.sau.sau
  • Costi Costi
    Daca aş putea aş închide postul ăsta mizerabil.
  • dana dana
    Inca nu are nimeni curaj sa le zica turcilor ca e gata...s-a terminat! Ei inca mai cred ca n-au nimerit serialul potrivit desi au incercat 4 intr-un sezon :)) Iar faptul ca baga Wowbiz de la 23:00 este o catastrofa pentru ei. Costurile emisiunii + site-ul sunt uriase in comparatie cu costul unui episod de serial. Sunt disperati, efectiv. Toate deciziile astea nu arata decat haosul si strategia "la nimereala" pe care o au de ani de zile. Anul asta incepuse bine pentru Kanal D, dar se va termina dezastruos. Prima TV si Antena 3 sunt extrem de aproape si chiar ii depasesc pe alocuri.
  • Doru Doru
    Dar nu se mai satura lumea de turcisme ? Inteleg cate 2-3 ore pe zi, pe saptamana. Dar nu zilnic...

Trimite un comentariu

sus