Skip to main content

Noul sezon Garantat 100% debutează la TVR cu un interviu cu actorul Armand Assante

 
Noul sezon Garantat 100% debutează la TVR cu un interviu cu actorul Armand Assante

Noul sezon al emisiunii Garantat 100%, cel cu numărul 36, va debuta cu un interviu luat de Cătălin Ştefănescu lui Armand Assante. Emisiunea este programată duminică, 15 octombrie, de la ora 23.00.

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Ştefănescu a mai pregătit interviuri cu sir Derek Jacobi (actor şi regizor), Ethan Hawke, Robert Wilson şi alţii.

„Născut fiind la New-York, explorând lumea străzilor şi a cartierelor, invitatul nostru a cunoscut pe viu universul în care trăiau unii dintre tipii duri pe care i-a jucat în filme, de-a lungul carierei. Cu toate astea, despre cei mai mulţi dintre ei spune că erau puternic zdruncinaţi nervos, şi că mecanismul de lucru al actorului care întruchipează un personaj are foarte puţină legătură cu eventuala identificare cu un individ real”, spune Cătălin Ştefănescu.

La „Garantat 100%”, Armand Assante îşi aminteşte de Sylvester Stalone, în ipostaza de regizor al filmului „Paradise Alley”, în care Assante a jucat unul dintre primele roluri care l-au făcut cunoscut ca actor. Apoi, cei doi interlocutori discută despre regizorii mari cu care actorul a lucrat, despre tipurile diferite de exerienţe profesionale trăite în preajma unor personalităţi ca Sidney Lumet, Andrei Konchalovsky, Ridley Scott, Danny DeVito - ca regizor la celebrului film „Hoffa”.

Armand Assante spune că este un mare admirator al scriiturii lui Cioan, aşa încât, Cătălin Ştefănescu îl provoacă la o discuţie despre scriitorul de origine română.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    las f 12 antena 7 , e bine iuli , mult peste kanal d
  • teodor teodor
    Atît de obsedat'ă ești după audiențe
  • iuli iuli
    Audientele de joi?

Trimite un comentariu

sus