Skip to main content

Vedeta Populară, talent show-ul Iulianei Tudor, va debuta în octombrie. Mircea Dinescu şi Grigore Leşe, printre juraţii show-ului

 
Vedeta Populară, talent show-ul Iulianei Tudor, va debuta în octombrie. Mircea Dinescu şi Grigore Leşe, printre juraţii show-ului

TVR 1 lansează luna aceasta Vedeta populară, cu Iuliana Tudor prezentatoarea, un talent show ce porneşte în căutarea celor mai bune voci de muzică populară. Show-ul are premiera duminică, 22 octombrie, de la 21.00.

Publicitate

Vedeta populară este un format de televiziune dezvoltat de TVR împreună cu Zucchero Media.

Iuliana Tudor, gazda show-ului, va avea, în rol de co-prezentatori actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show.

Despre fromat: Vor fi trei probe de concurs pentru fiecare participant, iar prestaţiile lor în competiţie vor fi jurizate de cinci personalităţi diferite: Grigore Leşe, poetul Mircea Dinescu, interpreţii de muzică populară Laura Lavric şi Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart.

Preselecţiile pentru Vedeta populară s-au desfăşurat în şapte oraşe din ţara noastră: Iaşi, Oradea, Timişoara, Craiova, Constanţa, Sibiu şi Bucureşti.

Iuliana Tudor: „Sunt, poate, mai bine de 15 ani de la ultimul concurs naţional destinat interpreţilor de folclor pe care l-a organizat TVR. Era momentul pentru lansarea unui astfel de format la postul public de televiziune, oferind astfel o platformă importantă de lansare interpreţilor de muzică populară. Cu noul proiect Vedeta populară, dorim să asigurăm continuitate fenomenului muzical folcloric din România şi să lansăm noi talente.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marosm Marosm
    Dinescu in juriu?!! acest individ expirat traieste din banii publici spunind post numai baliverne! expirate.
  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    DinescuPAS PARTOUL VESNICA NEINTARCAT DE LA BANII BUGETULUI...BANUL NEMUNCIT SI CHIOLHANURILE PE BANI PUBLICI,BINEVENITE MORTIS CITIND ZIARUL!!! MAI AI LITERATURA DE SERTAR,DIMPREUNA CU MIEUNATA ANA BLANDIANA??? DIZIDENTII SI REVOLUTIONARII LUI PESTE ***??????
  • Iuli Iuli
    Neinspirat nume. "Vedeta populara" este ca si cum ar iesi ca o vedeta canta muzica populara.
  • Foru Guscu Foru Guscu
    Sinistră idee. Chiar, oare doamna Elise nu înțelege că i-a cam trecut timpul. Cit despre Burtea... Am tot disprețul pentru el.
  • mile mile
    lasa livia , mai bine asa decat sa cheltuiti bani voi pt audienta zero a voastra
  • livia pila livia pila
    Asa s-a promovat distinsa prezentatoare: e un fel de Vocea Romaniei pentru muzica populara. Cum sa te promovezi printr-o emisiune concurenta? Ce face Zuchero pentru aceasta emisiune? Iar ia bani nemunciti din TVR? Iar juriul.... Unul de calibru! Poate ii scoate Gradea de pe post inainte sa intre.
  • CHT CHT
    Mile:Cine a zis ca laud PRO TV?Am zis ca tu sari la gatul celor care zic ceva de PRO TV.
    Se vede ce inteligenta de nuca ai.
  • mile mile
    cth, ba o sa-ti raspund , ca sa nu crezi ca esti prea destept ca te uiti la pro tv , si la ei sunt multe lucruri urate , nu te deranjeaza, sau doar ii lauzi asa ca iti ofera ceva
  • F F
    Wow. Ce juriu. :))
  • CHT CHT
    Mile esti un om distrus.Gata zice cineva ceva de PRO TV,sari la gatul lui,antenist bun de nimic care este batut mereu de PRO TV.Daca esti chiar inteligent nu raspunde la asta.
  • mile mile
    doru , sau vocea este o copie a x factor , toate sunt copii ale celor vechi
  • Doru Doru
    "mile", acum ai priceput si tu ca "X Factor" este o copie a emisiunii "Vocea Romaniei" ?
  • mile mile
    geo , acum ai priceput si tu ca vocea este o copie a altor emisiuni vechi
  • geo geo
    Băi,Mile, anteniștii ăștia ai tăi au făcut talent show-uri fără număr...unele mai mult, altele mai puțin reușite...numai să reînvie ”Floarea din grădină” nu au fost în stare...
  • mile mile
    livia , mai bine sa stea decat sa lucreze ca tine pt zero audienta , degeaba

Trimite un comentariu

sus