Skip to main content

VIDEO. Naşul TV rămâne fără "Naşul". Radu Moraru, destituit din toate poziţiile de la postul pe care l-a înfiinţat

 
VIDEO. Naşul TV rămâne fără "Naşul". Radu Moraru, destituit din toate poziţiile de la postul pe care l-a înfiinţat

VIDEO. "Naşul" Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile pe care le avea la postul Naşul TV. Cel puţin aşa anunţă un comunicat care rulează permanent pe ecranul postului de televiziune.

Publicitate

Potrivit comunicatului de pe ecran, "Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile deţinute la Naşul TV şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA deţinătoare a licenţeiTV".

Totodată, "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV". Persoana care reprezintă legal televiziunea Naşul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Cum s-a ajuns aici:

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro Paul Moraru (acţionar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile pe care le deţinea. O şedinţă furtunoasă în care, literalmente, Paul Moraru a rămas în pielea goală, după ce "Naşul" Radu Moraru a aruncat o ceaşcă de cafea pe cămaşă. Procesul verbal al şedinţei era însă "ţinta" cafelei de la Naşul TV.

Conform aceloraşi surse conflictul dintre Radu Moraru şi Paul Moraru (realizator Naşul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziţia lui Radu Moraru pentru staţia TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreţionar şi în interes personal sumele de bani destinate finanţării postului (a şi făcut plângeri în acest sens).

Radu Moraru a contestat în instanţă hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul. Urmarea: comunicatul de azi.

VIDEO. Comunicatul Naşul TV

COMUNICAT al Consiliului de Administratie al Naşul TV

Începând cu data de 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile deţinute la Naşul TV şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA deţinătoare a licenţei tv, conform hotărârii A.G.A. din 02.06.2017 şi a hotărârii executorii a Tribunalului Bucureşti nr. 160/29.09.2017.

Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV. Persoana care reprezintă legal televiziunea Naşul TV este Paul Alexandru Moraru, preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Comunicatul este afişat şi pe postul Naşul TV, pe un crawl din partea superioară a ecranului.

Paul Moraru, noul şef al Naşul TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ale Ale
    Din pacate pentru carcotasi, Radu este inapoi pe pozitie :)))))))0
  • un crestin un crestin
    O lume nebuna, nebuna, nebuna!
    Nasule, te-au pradat hotii. Ai incalzit serpii la san.

    S-au mai auzit istorii din astea cu darea afara din casa si nationalizari. Comunismu n-o muritu/ numa o tzar s-o hodinitu.
  • Marosm Marosm
    Geo, si tu esti ultimul rebut al societatii
  • didi didi
    ce e aia nasul tv???? exista asa ceva? eu nu am asa ceva pe cablu.
  • Günter Günter
    Radu Moraru era singurul care făcea rating prin însăși denumirea de Nașul indiferent dacă era la B1 sau aici.Era uneori Fantastic unic și nu-l poate concura nimeni!Cartianu ,Pirsu de asemeni erau spuma de pe halba Nașul.Restul era umplutură.Odata cu dispariția lor au mai pierdut ceva drag Românii adevărați,prostimea se poate uita mai departe la gunoiul antenelor ,RTV ,TVR dar Nașul e o pierdere uriașe !Nașule oriunde ai fi te vom urmări cu drag fie chiar și în America .O sa emigram toți alaturi de tine.....
  • iuli iuli
    Exista o televiziune Nasul Tv?
  • undertaker undertaker
    cum ati indraznit sa-l demiteti pe marele guru al media si cel mai mare realizator tv - radu moraru ; sa va fie rusine era un om deosebit si justitiar , de o cinste ireprosabila .
  • Geo Geo
    Ultimul basist din media a primit un sut prin partile dorsale ; asta merita un pahar de sampanie !
  • Radu Radu
    @Florin, cred ca o sa se numeasca NASOL TV
  • dan dan
    am mai scapat de un infect din media...
  • Florin Florin
    Daca televiziunea Nasul TV nu mai este a lui Radu Moraru, cum o sa se numeasca? Caci Nasul TV nu se mai poate numi si este incorect sa se numeasca tot Nasul TV daca nu mai este a lui Radu Moraru, pentru ca Radu Moraru este "Nasul"
  • geo geo
    Radu Moraru nu e nenea ăla care ne ruga să dăm bani pentru această televiziune ? Așteptăm și punctul de vedere al domniei sale...poate le dă și banii înapoi finanțatorilor.
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    De Grigore Cartianu (care e nașul lui Radu Moraru) când scapă Nașul TV? E o prezență de coșmar pe ecran când telecomanda zapează!

Trimite un comentariu

sus