Skip to main content

VIRALUL ZILEI, de la elevul cu plete trimis acasă: Raise your fucking voice şi nu mai credeţi totul de-a gata!

 

VIRALUL ZILEI este dat de Tudor Helgiu, elevul de 16 ani trimis acasă pentru că are plete: Raise your fucking voice şi nu mai credeţi totul de-a gata! spune el într-un material publicat de Recorder.ro

Publicitate

Articolul Recorder - cu un reportaj video ataşat - s-a viralizat şi are peste 12.500 de like-uri şi share-uri.

Din articolul Recorder.ro:

"Tudor Helgiu (16 ani) i-a solicitat directorului să justifice necesitatea unei astfel de reguli şi i-a reproşat că a modificat regulamentul liceului peste noapte, fără să consulte elevii şi părinţii.

Dar nu pentru pletele sale s-a revoltat Tudor Helgiu! De fapt, tânărul a făcut un singur lucru: a pus la îndoială o regulă care i s-a părut absurdă şi a refuzat să se supună fără o explicaţie.

Generaţia asta dă tot mai mult semne că nu mai vrea să stea în pluton şi să tacă. „Raise your fucking voice şi nu mai credeţi totul de-a gata!“, ne spune tuturor Tudor Helgiu, iar înflăcărarea cu care rosteşte aceste cuvinte ne arată cât de tare îşi doresc tinerii de vârsta lui să fie ascultaţi.

E vocea unei generaţii care s-a născut în libertate şi nu va renunţa la ea pentru că aşa i se comandă."

Cele mai apreciate si distribuite articole din ultima zi, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumular, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, “Mesajul generaţiei Z: „Raise your fucking voice şi nu mai credeţi totul de-a gata!“, de Laurenţiu Ungureanu şi David Muntean”,

- 12.596 like-uri & share-uri;

2. stirileprotv.ro, “Imagini filmate la un Bal al Bobocilor din Cluj. Proba la care au fost supuse eleve de 15 ani”,

- 10.156 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro, "VIDEO Adolescenţi de clasa a IX-a mimând sexul oral la Balul Bobocilor. Setul de imagini care revoltă sute de români pe Facebook”, de Ionuţ Benea“,

- 5.056 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, “Smartphone-ul made in Vâlcea",

- 3.731 like-uri & share-uri;

5. republica.ro, “Deţinuţii eliberaţi din închisori invadează serviciile de probaţiune din ţară şi cer casă şi masă, că „aşa a declarat domnul ministru”, de Loredana Voiculescu“

- 2.799 like-uri & share-uri.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • c-+ c-+
    E clar ca nu s-a inteles nimic, baiatul asta e folosit de media pentru cateva clicuri si spatiu pe pagina in ziare, nu e cu nimic mai special decat alti sute de mii de elevi, dar noi trebuie sa transformam totul intr-un razboi impotriva sistemului si sa ne batem in piept ca e o tara libera, democratia nu inseamna ca poti face ce vor muschii tai, cand vor muschii tai. profesorii sint tinuti intr-un sistem care nu accepta schimbarea si tot la 2 ani se perinda una ca abramburica ce da de pamant cu orice certitudine si continuitate a celui din minister de dinaintea dansei. nu am nimic cu todor sau tudorica cum il alinta prin cluj o anumita comunitate, el produce doar ceva trafic, are in mare dreptate dar nu se va misca nimic in sistem, ca de obicei nici cu mii ca si el.
  • F F
    Ar fi frumos ca profesorul sa își ceara scuze pentru comportamentul avut și sa îi dea un 10 pentru lecția oferită. :))
  • Ionut Ionut
    d-le Petrisor Obae, scuze, insa nu inteleg. comentariul Paginademedia.ro contine de cel putin 4 ori cuvantul "***" necenzurat si asta inca din titlu pe cand eu nu am posibilitatea sa il folosesc.
    cer sa-mi fie ascultata vocea!
    pun la indoiala aceasta decizie absurda si refuz sa ma supun fara o explicatie logica.
    inflacarat refuz sa stau in pluton si sa tac.
    prin asta eu am RAISE MY ***ING VOICE-a mea. am zis!
  • Ionut Ionut
    deci nu sunt cenzurat daca scriu "***" dar sunt daca scriu "***" sau "***" sau la alegere, ce-i vine fiecaruia. asta e *** AWESOME!!!!
    cat despre stire... nu mai credeti totul de-a gata!
    @F
    cum sa fie ascultarea repetata forma de intimidare cand el ne spune cat de tare isi doreste ca generatia lui sa fie ascultata:)))))
  • F F
    C ești cumva directorul? Lucrurile sunt simple. Băiatul ăsta după tine nedeosebit nu primea atâtea like uri dacă nu existau niște reguli *** și niste profesori care încă gândesc ca acum câteva decenii. Bravo lui pentru curaj. Ar trebui sa știm și dacă au existat tehnici de intimidare, gen ascultări repetate.
  • c-+ c-+
    o parte din idei sint ale lui si altele ale parintilor, se vede dupa cum vorbeste, atata i s-au repetat acasa diverse incat crede ca ideile sint chiar ale lui. Iar povestea cu a brick in the wall e buna de propaganda, cand ai plete si te dai roackar si strigi cu "***" in dreapta si-n stanga pari mai cool, el de fapt nici nu asculta rock, in plus are poze cu parul scurt care ii statea chiar ok. totul e un *** mediatic aducator de like uri si trafic, un fel de clickbait unde sa dea clic si tineretul care nu citeste ca una si-a pus silicoane sau ca nu stiu ce pseudovedeta s-a fotografiat cu amantul pe plaja. ignore, neeext!

Trimite un comentariu

sus