Skip to main content

Andreea Roşca, The Vast & The Curios. Proiect de interviuri cu public pe scena Apollo 111

 
Andreea Roşca, The Vast & The Curios. Proiect de interviuri cu public pe scena Apollo 111

Proiect inedit al jurnalistei Andreea Roşca: o serie de interviuri periodice, cu public, pe scena teatrului Apollo 111, sub genericul The Vast & The Curious.

Publicitate

Primul interviu a avut loc aseară, la teatrul din palatul Universul, cu Dragoş Petrescu (City Grill) invitat. Următorul interviu cu public va fi la începutul anului viitor, urmând ca numele invitatului să fie anunţat în curând.

Conceptul:

O serie de conversaţii între Andreea Roşca şi antreprenori, inovatori şi pionieri cu poveşti remarcabile. Intrarea se face pe bază de bilete.

Andreea Roşca:

Dacă vă întrebaţi ”Cum au reuşit, de fapt, aceşti oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile şi emoţia din aventura de a construi ceva care contează. Şi de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioşilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Carte de vizită:

Andreea Roşca este co-autor (alături de Mona Dîrţu) al cărţii Cei care schimbă jocul. A fost redactor-şef al revistei Capital timp de şase ani. În 2005, a plecat în grupul Realitatea-Caţavencu unde a coordonat publicaţiile economice Money Express şi Business Standard şi a condus agenţia de presă NewsIn.

A realizat o serie de interviuri în parteneriat cu site-ul economic Profit.ro. Publică interviuri pe blogul personal, AndreeaRoşca.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bizzy bizzy
    adica fata de pr a colegilor de la rbl. prestatii slabute cu multe figuri, daca e sa spunem lucrurilor asa cum stau. nu are niciun fel de treaba cu antreprenoriatul, ci cu lacomia bolnava a unora de a se auzi, bineinteles musai sa chinuie si ceva urechi care indura sa inghita aceleasi prostii. intrebarea mea e insa alta: oare chiar asa de disperati sa fiti sa promovati nimicurile altora?

Trimite un comentariu

sus