Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României - X Factor, confruntarea de vineri seara

 
Laurentiu Mihaiu si Alexandru Arnautu, în a treia ediţie de confruntări de la Vocea României
Laurentiu Mihaiu si Alexandru Arnautu, în a treia ediţie de confruntări de la Vocea României

AUDIENŢE. Pro TV a condus seara de vineri, cu Vocea României, la a treia rundă de confruntări. Postul a avut aproape 1,4 milioane de telespectatori, sub ediţia de săptămâna trecută. În acelaşi timp, pe Antena 1 erau puţin peste un milion de privitori.

Publicitate

De menţionat că, distanţa dintre Pro TV şi Antena 1, pe publicul comercial, s-a micşorat . Doar 50.000 de persoane diferenţă între cele două posturi, faţă de 65.000 săptămâna trecută şi 100.000 în urmă cu două săptămâni.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele confruntării Vocea României - X Factor, de vineri, 3 noiembrie:

NAŢIONAL. Pro TV a obţinut, vineri seara, cu Vocea României o medie de aproape 1,4 milioane de privitori, în timp ce săptămâna trecută show-ul a avut 1,45 milioane de privitori. Şi, la fel că săptămâna trecută, distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost de aproximativ 300.000 de persoane.

URBAN. La oraşe, show-ul jurizat de Smiley, Loredana, Tudor Chirilă şi Adi Despot a avut, în medie 760.000 de telespectatori, media pe minut. În acelaşi timp, pe Antena 1 erau, în medie 570.000 de persoane.

COMERCIAL. Pro TV şi Antena 1 au fost la mică distanţă, pe publicul comercial, al persoanelor cu vârste între 18 şi 49 de ani, pe intervalul Vocea României. Pro a avut o medie de 360.000 de persoane, în timp ce Antena avea aproape 315.000.

Audienţa posturilor TV vineri, 3 noiembrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.390.000 7.7 18.8
2 Antena 1 1.027.000 5.7 13.9
3 Kanal D 803.000 4.5 10.9
4 Romania TV 399.000 2.2 5.4
5 National TV 387.000 2.2 5.2

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 3 noiembrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30) în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 759.000 7.8 18.7
2 Antena 1 568.000 5.8 14.0
3 Kanal D 448.000 4.6 11.0
4 Antena 3 213.000 2.2 5.3
5 Romania TV 195.000 2.0 4.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraşe.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 3 noiembrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 361.000 8.0 22.8
2 Antena 1 314.000 7.0 19.8
3 Kanal D 115.000 2.6 7.2
4 Prima TV 68.000 1.5 4.3
5 Romania TV 59.000 1.3 3.8

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

AUDIENŢELE de SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ, aici

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Să postați și audiențele emisiunilor tv.
  • calin calin
    Lidia Isac a reprezentat Moldova la Eurovision 2016. Cand Ovidiu Anton a fost eliminat, ea s-a oferit sa cante in duet cu el pentru Moldova, a fost chiar o propunere oficiala din partea Republicii Moldova in acest sens. Sigur ca O.Anton a refuzat, dar a spus ca nu va uita niciodata gestul. Acum Lidia Isac este la Vocea. Poate sa-mi spuna cineva in ce stadiu se afla, daca a cantat in aceasta saptamana, orice noutate despre evolutia ei la Vocea. Va rog!
  • mile mile
    doru, nu trebuie sa fie , nu ai zis tu ca vocea e de calitate , deci mult peste x
  • Doru Doru
    "Gospodar fara pereche este o emisiune regizata", la fel ca "Ochii din umbra", "Insula Iubirii".
  • Doru Doru
    "mile", inca astept raspunsul tau...
  • Iuli Iuli
    Gospodarii au audiente mai mari fata de Vocea.

    P.s.: Gospodar fara pereche este o emisiune regizata, Gospodarii primind bani, la fel si fetele. (cautati concurentii pe facebook si vorbiti cu prietenii lor apropiati)
  • mile mile
    stai linistit ionut , pt asa cheltuieli , vocea nu o duce bine , vezi fort
  • Vocea Vocea
    Cred ca scaderea asta se datoreaza juriului in principal,Despot nu mi se pare cea mai buna alegere,iar ceilalți par plictisiti,plus ca nu mai e aceea diversitate.Sezonul asta cred ca vor ramane pe 1 pe comercial, dar sezonul viitor daca nu vor schimba cel putin 2 antrenori vor pierde comercialul.In locul lui Despot,ar putea fi ales Laurentiu Duta,iar in locul Loredanei ,Lora,Elena Gheorghe sau oricine doar nu ea.
  • Ionut Ionut
    diferenta pe national este de aprox 5%, diferenta pe urban este de aprox 5% iar pe comercial eeste de 3%. faza ca Vocea e inaintea XFactor datorita publicului rural sau trecut de o anumita varsta este 100% gresita.
    care este concursul de cultura generala care este pe interval cu Vocea?
    poate avea XFactor preselectii pana cand incepe urmatoarea editie si tot nu va fi in fata Vocii.
  • Dani Dani
    Vocea se duce in jos rau de tot.. dupa un inceput foarte bun de sezon, au reusit sa macelareasca etapa confruntarilor. Regula cu fotoliile este groaznica, lasa un gust foarte amar multora... alegerile muzicale lasa de dorit, nu prea mai exista varietate in stiluri. Sunt multe momente care nu transmit nimic ba chiar sun greu de urmarit din cauza urletelor... Antrenorii vechi s-au cam plictisit :)) Ar trebui schimbati, macar un sezon da, unul ba, ca in SUA, insa problema ar fi ca nu prea au cu cine sa ii inlocuiasca, iar publicul din Romania reactioneaza foarte vehement la schimbari :)))
    Poate isi revin antrenorii in live-uri :)) Pana una alta, nu e o emisiune pe care sa o mai urmaresc cu drag... mai nou ma plictiseste sau ma infurie. ERAM un foarte mare fan :)) ERAM. Cel mai bun sezon ramane al patrulea, si ghici ce? Avea producatori straini xD
  • mile mile
    doru, te las pe tine sa spui , ca cu asta te ocupi
  • Doru Doru
    "mile", sa tot fie in scadere. Intrebare e alta. Cand a fost "X Factor" inaintea emisiunii "Vocea Romaniei" ? Si nu ma intereseaza "iUmor", castigatori inregistrati...
  • Doru Doru
    "F", nu il mai baga in seama pe "mile". Pe stirea anterioara cu meciul din Europea League el e interesat de "Ai nostri", in loc sa ne spuna cum "Pro TV" a spulberat "Antena 1".
  • mile mile
    f, pai asta inseamna ca lumea nu vrea voci , nu doar asta conteaza , daca e asa in scadere chiar concurand si cu un concurs de cultura generala , la x factor sunt concurenti slabi si tot e bine , doru, de ce trebuie sa se termine preselectile , pana in decembrie e timp, la iumor sunt preselctii pana finala
  • Doru Doru
    "F", probabil "X Factor" o sa termine cu etapa preselectiilor cand o sa fie primul live la "Vocea Romaniei"...

Trimite un comentariu

sus