Skip to main content

Câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul patru, vine din echipa lui Sorin Bontea

 
Câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul patru, vine din echipa lui Sorin Bontea

S-a decis câştigătorul celui de-al patrulea sezon al emisiunii Chefi la cuţite de pe Antena 1, produs de Mona Segall şi jurizat de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Publicitate

Sorin Bontea a dat câştigătorul acestui sezon: este vorba despre Andrei Olteanu, în vârstă de 26 de ani.

Reamintim că, în finala show-ului de pe Antena 1 Cătălin Scărlătescu s-a calificat în finală alături de Florin Lazăr şi Bad Angie Dumitrescu, a bancul de lucru al lui Sorin Bontea au rămas Andrei Olteanu şi Cosmin Ailinca, iar Florin Dumitrescu a mers mai departe cu Silvian Hârâială şi Mihai Necula.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana ioana
    Asa este viata : nedreapta!
    Lazar nu are egal si totusi nu castiga dar, ne-a castigat pe noi toti.
    Felicitari din inima Lazar Florian!
    i-am placut mult si pe Mihai si Silvian . paradoxal ( daca pot spune asa) nu l-am remarcat si nu l-am placut deloc pe acest Andrei. Si nici acum.
    il plac maxim pe Lazar ever.
  • Brutus Brutus
    @Petrișor Obae: Mulțumim pentru audiențe, ați fost prompți.
  • Iuli Iuli
    si audientele?
  • geo geo
    slabi toti trei. insa de departe Silvian a fost mai bun.
  • alex2 alex2
    Emisiunea nu are pe post de castigatori niste mari bucatari. Inca din start Chefii nu isi aleg bucatari buni ci oameni care sunt pe placul lor din orice alte puncte de vedere (dansatoare, modele etc).
    Nici jurizarea nu se face serios. Chefii resping de la preselectii pe oricine nu gateste exact ce le place lor, dupa gustul lor. Nu sunt capabili sa evalueze priceperea concurentilor. De aia se si cheama "Chefi la cutie", concurentii sunt doar umplutura intr-o falsa competitie, regizata, pentru audienta.
  • FAN SCARLAESCU FAN SCARLAESCU
    Andrei un ingamfat, ca re si-a luat-o de cateva ori de la Angie, de nu a stiut cum il cheama.Pacat de Lazar, care s-a dovedit clar un OM DE ECHIPA SI CARACTER.
  • Brutus Brutus
    Sunt foarte dezamăgit. Să câștige unul care habar nu are să facă un desert? Noroc cu Florin Lazăr. Andrei nu merita să intre nici în semifinală. Din punctul meu de vedere, Silvian și Necula sunt cu 10 clase peste câștigător.

Trimite un comentariu

sus