Skip to main content

Ce spune Facebook despre conturile blocate în timpul protestelor

 
Facebook Foto: Hepta
Facebook Foto: Hepta

REACŢIE. Facebook a reacţionat la câteva zile după ce mai multe persoane s-au plâns că le-au fost blocate conturile de pe reţeaua de socializare, în weekend, în contextul unor postări legate de protestele de duminică seara.

Publicitate

„Cum a explicat Facebook valul de blocări: „Un număr de pagini au fost blocate temporar din cauza unei erori în sistemele noastre automate. De îndată ce acest lucru a fost adus în atenţia noastră, am dezactivat aceste blocări. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată de faptul că aceste pagini au fost indisponibile pentru câteva ore”, declară reprezentanţii Facebook.

Printre cei care s-au trezit cu paginile blocate a fost şi filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, şi el participant la proteste.

Şi vloggerul Marian Ionescu (Mariciu) a fost blocat pentru „spam” după ce a dat share paginii care chema oamenii la proteste. Zeci de alte plângeri s-au strâns apoi pe pagina lui Dragoş Stanca, fondatorul Think Digital, după ce a anunţat că vrea să solicite un punct de vedere de la Facebook. Cazul a avut ecou şi în presa străină: BuzzFeed a publicat astăzi un material pe acest subiect.

Citeşte şi:

FENOMEN. Zeci de persoane s-au plâns că au fost blocate pe Facebook după ce au postat despre proteste

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    Ce bullshit pr-istic...

Trimite un comentariu

sus