Skip to main content

Cine este firma care a câştigat frecvenţele de Cluj şi Dej la concursul radio

 
Cine este firma care a câştigat frecvenţele de Cluj şi Dej la concursul radio

Frecvenţa de Cluj, 90,4, a fost între cele mai disputate de la cocursul radio al CNA. Din 20 de dosare depus, forul audiovizual a ales o societate nouă, fără alte licenţe audiovizual.

Publicitate

Entire Brodcasting Systems este marele câştigător al macestui concurs de frecvenţe, a primit fix cât a cerut: două fecvenţe, cea din Cluj şi cea din Dej, pentru proiectul EBS Radio (radio generalist).

Conform notei depuse la CNA, Entire Brodcasting Systems are drept acţionari pe Metz Daniel -95% şi Metz Andra Maria -5%. Daniel Metz este un om de afaceri din Cluj, fondatorul firmei de software EBS România, are a fost vândută în urmă cu câţiva ani către gigantul japonez NTT Data.

Conform proiectului financiar de la CNA, firma se angajează să investească aproape 160.000 de euro în proiectul radio.

Din proiectul editorial al EBS Radio

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Novăcescu Ion Novăcescu
    Ce porcărie! Ceva *** nevertebrată din hrubele internetului s-a folosit de numele meu, ca să posteze comentariul de mai sus. Constatare în 01.03.2018
  • Sergiu Sergiu
    Aoleo!!!!! Filarmonica, lansari de carte,electro,cultura.... M-ati ametit. Cine a avut ideile astea nemaiauzite pana acum? Radio Romania Cultural nu reuseste o audienta respectabila, daramite voi cu acest talmes-balmes. Un an si sunteti gata. Habar n-aveti de radio. Pacat de frecventa.Mergeti acasa.
  • teodor teodor
    Liviu cînd vulpea n-ajunge la struguri zice că sunt acrii hai că mîine poi mîine osă arunci cu niște acuze la propritar-ul care aprimit acum licența de Cluj sănătate și noi să fim sănătoși.
  • teodor teodor
    Anca Adi Ardelean a lucrat și pela bbc tu doar la dat cu părerea rămîi.
  • robert robert
    @Anca Ai dreptul la parerea ta, bravo. Un ziarist foarte bun cum se autopretinde si Alexa ar trebui sa placa majoritatii cititorilor onesti. In general, cititorii onesti, asa cum sunt si eu, il considera maciucar. O minoritate il accepta si il urmaresc. Ai vazut cat de convingator a fost la alegeri cu 2-3 %. haha. Ce om e asta, ce incredere sa ai intr-unul care e si politician, si jurnalist, si om de afaceri? Zero, nada! Alexa e un pretins business man printre jurnalisti si un pretins jurnalist printre businessmani.
  • Anca Anca
    Ion novacescu: voci cunoscute? Ratatii de Adi Ardelean si Tudor Runcanu, care sunt apa de ploaie? Proiectul e politic, Guerilla e post de radio, nu porcaria lui Metz, un milionar de tip Becali. Nu stiu ce pacoste e Alexa, dar nu l-am vazut ca pe Dvs pupand dosul lui Boc, nici avamd sediu central de la Boc pe o fundatie n care nu faceti nimic, nici primind bani de la Boc pentru seri culturale de doi lei. Domnule Novacescu, Dvs sunteti un zero in fapt, un lingau avertebrat. Acum cateva saptamani lingeati clantele la NCN cu antenistul de Dumitrescu, acuma e o pacoste. Metz e ultimul dos de lins. Dupa ce il epuizati pe el, adio...

    @Robert nu stiu in ce calitate iti dai cu parerea. Alexa e insa un ziarist foarte bun, nu place insa tuturor si viclean, dar nu poti sa zici ca e pesedist, cand ii critica pe Dragnea si pe pesedistii locali zilnic. Cat despre santaje, l-a vazut toata lumea pe marele Metz cat e de tare... nu a avut nicio dovada. In Cluj, mai exista doi ziaristi pasionati si foarte buni: Alexa si Niculescu de la Monitorul.
  • Liviu Alexa Liviu Alexa
    Eu ma bucur pentru domnul Metz ca a castigat aceasta licenta si sunt convins ca va fi o concurenta corecta. Chiar am ascultat prezentarea baietilor si pot spune cu mana pe inima ca a fost mai buna decat a mea. Mult succes!
  • Robert Robert
    @Anca, orice alt proiect era mai bun decat proiectul lui Alexa. Pentru singurul motiv ca Alexa nu e jurnalist, e maciucar de presa, care umbla de ani si ani de zile cu santaje, campanii de compromitere locala, mana media a PSD-ului in fieful PNL (PDL) din Cluj. Luati ziarul lui si convingeti-va. Rusinos pentru un om totusi tanar sa ajunga atat de jos.
  • Anca Anca
    CNA a votat politic. Este inadmisibil sa nu lasi Guerilla in Cluj si sa dai 2 licente unui milionara fara gram de experienta in media inconjurat de luzari. Daniel Metz este omul serviciilor, s-a vazut azi, care il pregatesc pe Metz pentru Cotroceni. Cum s-au executat azi ei cu totii. S-au inteles inainte, au primit si telefon. Eu vroiam Guerilla. Dar intre proiectul penibil al EBS si Alexa, il preferam pe Alexa. E ziarist foarte bun, nu piscotar ca Adi Ardelean
  • Ion Novacescu Ion Novacescu
    Voci cunoscute in Cluj de la CD Radio si Radio Contact .
    Ma bucur ca l-au eliminat pe Alexa , e o pacoste pentru media in general . Sa speram ca CNA va acorda amenzi si televiziunilor locale gen NCN din Cluj pentru acuzatiile pe care le arunca fara sa prezintre vreo proba .
    NCN al lui Alexa e un mix intre Antena3 si RomaniaTV .
  • iana iana
    Faptul ca l-a eliminat pe Alexa e salubru si salutar. Faptul ca patronul Metz sprijina anumite evenimente culturale, alese pe criterii secrete si cu o axiologie discutabila, e totusi laudabil. Dar faptul ca se inconjoara de colaboratori neprofessionisti, care scriu cu greseli gramaticale, intr-o limba de lemn autentica, e penibil.
    Altfel, succes cu noul proiect! Poate ca acum vor intelege si specialistele dansului in comunicare ce inseamna un proiect premium...

Trimite un comentariu

sus