Skip to main content

Europa FM va avea va avea matinal de weekend cu Mirela Retegan şi fetiţa Zurli

 
Europa FM va avea va avea matinal de weekend cu Mirela Retegan şi fetiţa Zurli

Europa FM anunţă un nou matinal de weekend, cu Mirela Retagan şi fetiţa Zurli la butoane. Matinalul Zurli va fi sâmbăta şi duminica între 8 şi 11 dimineaţa. Anunţul a fost făcut de Andrada Burdalescu, general manager Europa FM şi Virgin Radio, în faţa CNA la concursul de frecvenţe radio.

Publicitate

Gaşca Zurli, fondată de Mirela Retegan, este cea mai cunoscută trupă de animatori pentru copii.

Europa FM a solicitat frecvenţe pentru Dej, Mangalia, Orşova, Sângeorz-Băi şi Sighetu Marmaţiei. : Valoarea investiţiei iniţiale estimată la 6.000 euro (emiţător).

În timp ce Virgin Radio a depus dosare pentru frecvenţele din Dej, Drăgăşani, Olteniţa, Reghin, Sângeorz - Băi, Sighetu Marmaţiei. Valoarea investiţiei pentru o staţie-6000 euro

Andrada Burdalescu: Suntem aici pentru a vă solicita câteva frecvenţe pentru a ne completa reţeaua. Despre Europa FM, faţă de tot ce ştiţi deja, o să vă spun că preocuparea noastră principală rămâne conţinutul. Din septembrie am început să construim un nou pilon, un program de drive-time pe care l-am încredinţat unor jurnalişti care s-au dezvoltat în redacţiile BBC din Bucureşti şi din Londra. Este un program de trei ore cu foarte multă informaţie. În egală măsură redacţia Europa FM încearcă să dezvolte în continuare produse jurnalistice, ultimul introdus în grilă este acel fact checking făcut de colega noastră Anca Simina.
Reportajele radio sunt în cont prezente, iar echipa de jurnalişti s-a extins la nivel local, avem în jur de 35 de corespondenţi. Avem un nou matinal de week-end, care va fi dedicat părinţilor şi copiilor, care va fi făcut de Mirela Retegan şi fetiţa Zurli din 3 decembrie.

Andrada Burdalescu despre Virgin Radio:

„Vrigin Radio este un nou proiect nou lansat la începutul acestui an, prin care încercăm să aducem acest brand inovator şi curajos în România. Este un radiocuunplaylist diferit faţă de celelate posturi CHR. Este mai puţină muzică românească şi merge în zona unui sunet pop electro. Proiectul ar fi acesta de a scoate tinerii din mediul online şi de a-i convinge să înceapă să asculte şi radioul.”

Societatea SC Europe Developpement International - R SA care operează EuropaFM deţine 2 licenţe audiovizuale (Europa FM satelit şi reţea naţională terestră-46 staţii).

RADIO XXI, care operează Virgin Radio (fostul Radio 21), deţine 8 licenţe audiovizuale (Virgin Radio satelit, 6 locale -Vibe FM şi reţea naţională terestră-40 staţii Virgin Radio).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Me Me
    Bine ca se subliniaza in titlu ca Europa FM va avea ... dar va avea ceva ... "Europa FM va avea va avea matinal de weekend cu Mirela Retegan și fetița Zurli". Si ce se intampla la Europa FM? ... ca nu am inteles.
  • Valentin Valentin
    Nu am auzit de „Vrigin Radio”...
  • Sită Andrei Sită Andrei
    Și Europa FM are o acoperire bună pe litoral. 106,1 merge brici, fără bruiaj, de la Babadag/Slava Rusă la Balcic, plus de la Fetești la Constanța.

    Nu vreau dublură la Kiss, Magic și Europa.

Trimite un comentariu

sus