Skip to main content

FOTO. Antena 3 a căutat „vinovaţii” pentru proteste. Tehnocraţii au fost „în fruntea” protestelor şi câţiva jurnalişti au postat pe Facebook

 
FOTO. Antena 3 a căutat „vinovaţii” pentru proteste. Tehnocraţii au fost „în fruntea” protestelor şi câţiva jurnalişti au postat pe Facebook

Aseară la Antena 3 s-au căutat instigatorii protestelor de duminică, la care s-au strâns peste 35.000 de oameni doar în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară. Principala emisiune din prime-time a fost ţinută de Răzvan Dumitrescu, cu invitaţii Norica Nicolai, Mircea Diaconu, Cristian Buşoi, Şerban Nicolae şi Mugur Ciuvică.

Publicitate

Postul a avut relatări şi imagini de la proteste aproape toată seara. Discuţiile din studiou s-au purtat în jurul modului în care oamenii „s-au organizat” pe Facebook, în timp ce pe burtieră rulau mesaje precum „Tehnocraţii în fruntea mitingului din Capitală” sau „Orban şi Cioloş îşi asumă protestele”

„E foarte interesant felul în care s-au organizat lucrurile astea pentru că oamenii s-au anunţat între ei pe Facebook”, a deschis Răzvan Dumitrescu discuţia pe acest subiect.

„Campania asta pare bine desenată şi inteligent făcută. Nu e ceva ieşit din spuma mării. Pare ceva lucrat, cu grafică, cu mesaj, cu subliminal”, spune Răzvan Dumitrescu, despre mesajele legate de protestele de duminică, apărute pe Facebook.

Tot Dumitrescu a prezentat şi câtevadintre acestea:

„Pregărim protestul de mâine. Instigăm. Toate fetele”, a citit Răzvan Dumitrescu în timp ce pe ecran apărea o captură de pe pagina de Facebook a Emiliei Şercan, în care apărea alături de alţi jurnalişti, printre care şi Ramona Ursu şi Ovidiu Vanghele. „Asta este o variantă de, mă rog, mesaj”, spune Dumitrescu.

„O altă variantă”, adaugă el şi citeşte un mesaj de pe pagina lui Ionel Stoica, jurnalist de la Adevărul: „Este mobilizare mare pentru mâine. În metrou, la piaţa Unirii, erau fly-ere cu anunţuri despre marşul de mâine”.

„Remember, remember the 5-th of november”, tot de pe pagina lui Ionel Sotoica. „Cu masca a celor de la Anonymous, pe care o ştiţi cu toţii. Anonymous, un fel de anarhie controlată, ca să zic aşa.”, remarcă Răzvan Dumitrescu.

Mircea Diaconu: „Dar nu puteţi trece peste pumn. Pumnul ăla de acolo. Hai să comentăm pumnul ăla de acolo. Noi care am mai văzut nişte cărţi şi am mai trăit nişte istorie. Este exact pumnul proletar. Şi dacă tot e să distrugeţi ciuma roşie, nu umblaţi cu pumnul ăla de acolo, pentru Dumnezeu”

FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    Cred ca nu exista cuvantul "studiou"...cel mult "studio"...poate editati articolul in mod corect...
  • Mm Mm
    Acu' daca erau acolo in primele randuri ... erau. Daca lumea nu i-a alungat cu pietre inseamna ca se regasesc in ideile lor. A3 e de partea PSD, alte televiziuni sunt contra. Toti trag pe interesul lor, doar ca atunci cand o fac cei de la antene e negativ si cand o fac ceilalti ... hei, sunt speciali!
  • John John
    Sa se modifice, APROB! Dar, sa nu se schimbe nimic! Sunt facute de Dumnezeu-mama/Mc0vei.
  • sim sim
    Cu tot respctul, articolul spune ''suma marii'', dar cred ca este ''spuma marii'', adica spuma valurilor marii.
    In rest Antena este sub orice critica. Pumnul poate fi inspirat de la Jocurile Olimpice 1968 Mexico City. Mircea Diaconu sa mai invete niste istorie.
    Mi se intoarce stomacul pe dos cand ii vad pe pretentiosii de la Antena cum manipuleaza. Prefer OTV-istii, macar formatul lor tabloid are o anumita sinceritate.

Trimite un comentariu

sus