Skip to main content

Kanal D a achiziţionat un nou cooking-show după modelul „Mama mea găteşte mai bine”

 
Kanal D a achiziţionat un nou cooking-show după modelul „Mama mea găteşte mai bine”

Kanal D se pregăteşte de gătit. Postul TV a achiziţionat formatul internaţional de cooking show „My Wife Rules”. Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D au confirmat informaţia.

Publicitate

Emisiunea are drept concurenţi cupluri căsătorite, iar timp de o oră, soţul trebuie să prepare un fel de mâncare după instrucţiunile soţiei, transmise printr-o cască.

În România există deja un astfel de format, Mama mea găteşte mai bine, de la Prima TV, în care participanţi sunt fii sau fiice care trebuie să gătească la indicaţiile mamei. În fiecare ediţie întrecerea se dă între două echipe de mamă/fiu, urmând ca juratul Horia Vârlan să declare farfuria câştigătoare.

Trailerul formatului, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Emisiunea "Mama mea gateste mai bine" este o emisiune buna,cu potential mare(nu stiu ce face in audiente)
    Daca Kanal D va produce emisiunea simplu,curat fara alte mistocareli,atunci e super.E curios totusi cand si cum va fi difuzată
  • Teodor Teodor
    Le doresc succes
  • an an
    Au fost emisiuni de gatit ... Arena bucatarilor (actual la ProTv), Restaurant la mine acasa (bucatar cooptat la Vine cheful! pe Pro) ... La Prima cred ca functioneaza formatul pt ca vad emisiunea si dimineata si noapte reluata... De ce sa nu fie si pe KanalD...poate in locul Bravo ai stil pe care il uzeaza enorm prin sezoane peste sezoane (si nu este o emisiune cu editii la care se te poti uita periodic... Daca ti-a placut de la inceput ... Urmaresti cat mai.multe editii...altfel nu te uiti niciodata ... Nora pt mama (sau ceva asemanator) nu urma sa se faca pe Pro2, cu Amalia Enache ca prezentatoare?
  • Mariana Mariana
    Mai bine readuceau Nora ptr mama .decat zarzavatul ala de deemisiune
  • Catalin Catalin
    In sfarsit s-au gandit sa faca si ei o emisiune de gatit , presupun ca va prinde la publicul lor tinta .

Trimite un comentariu

sus