Skip to main content

Kanal D aduce un nou reality show. Îl filmează în Republica Dominicană

 
Kanal D aduce un nou reality show. Îl filmează în Republica Dominicană

La opt ani după Rătăciţi în Panama cu Andrei Gheorghe, Kanal D încearcă un nou format de supravieţuire. Postul a achiziţionat un nou format de televiziune: Exatlon, un show ce va fi filmat în Republica Dominicană, ce pune la bătaie un premiul de 100.000 de Euro.

Publicitate

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, vor intra intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele, spun reprezentanţii Kanal D.

EXATLON a fost un show de succes în ţări precum Mexic si Brazilia.

Despre format: concurentii vor trece printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica.

Kanal D organizează începând de astăzi castingul pentru Exatlon.

Toti cei care au implinit varsta de 18 ani se pot înscrie pe exatlon.ro .

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriel Gabriel
    Salut baieti!
    La 3 luni distanta...Cum e?
    Cine e pe primu' loc?
  • artur artur
    concursul este slab. locul doi in prima zi. mai bine bagau steaua sufletului, filmul a depasit pro tv pe share. *** sa cheltuie banii prin dominicana pentru nimic. asa e cand nu ai ce face cu banii. concurs pentru copii mai mari de gimnaziu. :)))))
  • mile mile
    stai linistita iche , sti ca mizerii prind la tine , doar asta
  • Iche Iche
    Sa le spuna cineva baietilor ca formatele astea nu prea prind.
  • messi messi
    Abia astept! Cred ca va fi ceva asemanator cu Fort Boyard. Pacat ca ProTv-ul nu mai difuzeaza ultimele episoade, dar pt audienta sunt in stare de orice, nu le pasa de cei care se uitau la show...
  • nicoleta marinica nicoleta marinica
    pai swourile rominesti sau dus demult pt ca actorii de astazi sunt slab pregatiti iar solistii nu mai cunosc limba romina cinta in alte limbi pt cistiguri f mari si nu le pasa de telespectatori spre ex emisiunea te vreau linga mine este o porcarie mai ales de cind o prezinta faimoasa draguseanu care nu stie cum a ajuns aici toate tveurile imprumuta emisiuni de afara pt ca ele nu sunt in stare
  • calin calin
    Atunci cand televiziunile vor intelege ca formatele straine nu duc nicaieri, poate se vor intoarce la divertismentul romanesc, pe care romanii il asteapta de multi ani, dar de care nu au parte decat de sarbatori (Paste, Craciun, Revelion).
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    ***
  • sutu sutu
    Asta va fi adevaratul final al unei epoci. Toate marile formate incercate de turci au fost niste esecuri colosale, toata lumea din middle-management stie deja ca si asta va fi, doar ca nimeni nu are curaj sa le spuna turcilor. Agentiile le cer managerilor o productie mare ca sa poata atrage bugete. Nu te poti ridica cu pretentii de bani, cand tu nu ai nici audienta si nici investitii nu faci. Nu poti sa te compari cu A1 si Pro cand tu bagi in fiecare seara un stick cu un 2-3 episoade de seriale turcesti, iar altii au sute de oameni angajati pentru productii mamut. Kanal D incearca sa recupereze acest decalaj de anvergura, dar ii va fi imposibil. Asta va fi ultimul lor mare esec inainte sa nu mai conteze ca si televiziune generalista
  • Fake Fake
    Uluitor si de neînțeles de ce se insista pe formate care, pana acum, nu au prins. De ce sa crezi ca faci din *** bici dacă realitatea probata in ani demonstrează ca nu poți, nici tu nici altii?

Trimite un comentariu

sus