Skip to main content

Mă însoară mama. Cove, reality-show la Pro TV. Postul anunţă preselecţiile. Mamele îşi înscriu "flăcăii neînsuraţi"

 
Mă însoară mama. Cove, reality-show la Pro TV. Postul anunţă preselecţiile. Mamele îşi înscriu "flăcăii neînsuraţi"

Pro TV anunţă un nou format: Mă însoară mama (Who wants to marry my son), care va fi prezentat de Gabriel Coveşeanu - Cove.

Publicitate

Ce presupune formatul, pe scurt:

- 10 bărbaţi de peste 25 de ani îşi caută jumătatea sub atenta supraveghere a mamelor. Băieţii vor încerca să îşi găsească soţia ideală, ajutaţi de mamele lor.

- 10 băieţi vor fi înscrişi de mamele lor pentru a participa la show-ul Mă însoară mama!. Fiecare va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecţie, două dintre ele urmând să fie refuzate de viitoarea soacră. Cele trei fete rămase vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse şi bazându-se pe părerea formată de mamă, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele.

Pro TV anunţă deja preselecţiile. A intrat şi un promo difuzat pe post

"Mamele din toată ţara sunt invitate să-şi înscrie flăcăii neînsuraţi la emisiunea Mă însoară mama!. Dacă fiul tău locuieşte încă împreună cu tine şi nu-ţi iese din cuvânt, iar alegerea unei partenere de viaţă e mai complicată decât descifrarea unui manuscris antic, atunci eşti candidata perfectă pentru această emisiune. Sună şi înscrie-te împreună cu băiatul tău în competiţia la finalul căreia poţi să dansezi la lui."

Cove, despre noul format:

“Mă însoară mama! (Who wants to marry my son) e un format TV extrem de iubit în toată lumea, unde mamele îşi înscriu băieţii, mai mari de 25 de ani, în cursa vieţii lor: drumul spre altar. Şi cum până la vârsta asta nu au reuşit să îşi întemeieze o familie, cel mai probabil şi din cauza cuvântului important pe care mamele îl au în vieţile lor, voi încerca să îi ajut să găsească femeia perfectă care să fie soţie bună pentru băiat, dar şi o nora ideală pentru viitoarea soacră.

Ştiu că nu o să fie uşor, o să fie o adevărată aventură, dar sunt pregătit de orice şi vreau să le arăt care e drumul spre o viaţa de familie împlinită."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lili sonu lili sonu
    sunt mare barosan lili sonu,rog toate fetele sa ma conctateze sunt un baieat fin dragut imi place umorul imi place sa glumesc cu persoana iubita imi place sai mai dau cate o palma persoanei de langa mine in gluma
  • mile mile
    iche , ai incurcat-o rau, pro tv a ajuns mai rau decat antena , astfel de emisiuni nu exista la antena , si miresele au fost scoase de pe post , ce te ingrijorai atat de calitatea programelor tv , eu am zis ca nu ma uit la ele , dar vad ca nu prea le critici si mai ales nu indemni oamenii sa le evite ,curat constitutional
  • iche iche
    mile draga, daca mi se pare ca e o mizerie chestia asta, nu inseamna ca tot postul e asa. imi place ca, indirect, aprobi faptul ca antena ta nu ofera continut bun publicului, asta ca sa nu folosesc alte cuvinte.
  • mile mile
    iche , te-ai trezit si tu la realitate , ca pro tv e la fel ca antena
  • iche iche
    eu sunt profund dezamagita de alegerea asta. sincer, sper sa nu tina pentru ca mi se pare ca nu e in concordanta cu valorile postului. Dar suntem ceea ce privim, iar daca publicul vrea mizerii...
  • Allex Allex
    Au luat și The great christmas light fight, dar vad ca nu au anuntat preselectie, cel mai probabil nu il mai fac, e cam tarziu acum sa anunte preselectie. Inregistrasera si la OSIM, “Aprinde magia Craciunului”. Detalii despre format: “https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Great_Christmas_Light_Fight”
  • sherzeada sherzeada
    au luat-o pe manelisme. pt ca au vazut ca prind. asta dupa ce s-au mandrit ca pt ei doar comercialul conteaza :)) .apoi au angajat-o pe prodanca :))))
  • Me Me
    Mai bine baga un film :), chiar si pe Pro 2
  • Eu Eu
    Se potriveste pt Pro2 decat ProTv
  • Daniel Daniel
    Vreau sa îmi însor baiatule cu o fata
  • Uoana Uoana
    Vai....asta ne lipsea pe pro tv.....puii mei ca va comportati de parca am fi *** inculti....*** ***!
  • Nume Nume
    Ca si cum se epuizase sacul cu formate si mai ramasese doar rasuflatul asta.
  • Alin Alin
    Stie cineva daca va mai fi uite cine danseaza?
  • iuli iuli
    Mai exact, toti fraierii care nu sunt in stare sa-si gaseasca jumatatea vin la Pro sa o caute. Se fac de ras. La peste 25 de ani inca sa fii sub papucul mamei, e de rasu'-plansu'
  • F F
    Inteleg ca Gospodarii au avut succes, dar ajung o data pe an. Sunt curios ce fac cu Ferma. O au filmată de atâta timp ca nu este exclus ca unele vedete de acolo sa fie la alte televiziuni pana va fi difuzată.

Trimite un comentariu

sus