Skip to main content

PREMIERĂ. Toate posturile vor prelua parada de la TVR. Postul public este „official” broadcaster

 
Foto: Dragoş Asaftei
Foto: Dragoş Asaftei

Premieră la Parada Militară. TVR este „official broadcaster” pentru evenimentele ce vor avea loc pe 1 decembrie la Arcul de Triumf. Ce înseamnă asta? Postul public va produce Parada Zilei Naţionale a Românie şi va asigura semnal pentru celelalte televiziuni.

Publicitate

Pentru producţia TV, echipa televiziunii publice va folosi 20 de camere de filmare, amplasate inclusiv pe turnul TVR şi Arcul de Triumf, au anunţat reprezentanţii TVR.

Celelalte posturi comerciale îşi pot amplasa ministudiouri în apropierea Arcului de Triumf, dar pot avea şi camere pentru vox-uri sau imagini din mulţime.

În acest an, pe sub Arcul de Triumf vor defila 3.500 de militari, 350 de maşini de luptă, 300 de militari străini din 15 ţări aliate şi partenere, iar de la sol, dacă vremea va permite, se vor ridica 50 de elicopetere şi avioane şi, pentru prima dată, celebrele F-18 ale Forţelor Aeriene Canadiene.

Transmisia de la Arcul de Triumf va fi comentată de jurnalistul Adelin Petrişor, unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti în domeniul militar, alături de colonelul Constantin Spînu şi va fi transmisă pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR Moldova.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus