Skip to main content

Proiectele lui Orlando Nicoară, dublu parteneriat cu Look: unul pentru un post de business şi unul pentru drepturile TV de fotbal

 
Proiectele lui Orlando Nicoară, dublu parteneriat cu Look: unul pentru un post de business şi unul pentru drepturile TV de fotbal

EXCLUSIV. Două parteneriate cu Look: eAd, firmă condusă de Orlando Nicoară, a intrat într-un parteneriat pentru drepturile pentru Ligii I şi se va ocupa de exploatarea comercială a acestora. Totodată, un alt proiect dezvoltat de Nicoară - Profit.ro - va avea şi o staţie de TV, pe una dintre licenţele Look.

Publicitate

Detalii, în continuare:

1. Postul de business, pe una din licenţele Look

Look TV şi Profit.ro vor dezvolta un post de business. Clever Media Network deţine două licenţe - Look Plus şi Look TV. Una dintre acestea se va transforma în canal de business.

Studiourile noului post vor fi la Casa Presei, chiar în spaţiul în care a funcţionat, între timp, postul de business The Money Channel.

Unul dintre realizatorul noului post va fi Dan Apostol, cu care Profit.ro derulează în prezent proiectul video Profit Live.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, postul de business urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

Clever Media Network este deţinută de Adrian Tomşa, un apropiat al proprietarului RCS Zoltan Teszari. Tomşa a preluat de la Arpad Paskany posturile Look, cu tot cu drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În perioada următoare, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, se vor face demersurile la CNA pentru transformarea unuia dintre posturile Look în staţie de business.

2. eAd şi drepturile de difuzare pentru Liga I

eAd, companie condusă de Orlando Nicoară, se ocupă de exploatarea comercială a drepturilor pentru meciurile din Liga I.

Odată cu preluarea posturilor Look, Adrian Tomşa a luat de la Arpad Paszkany şi drepturile de difuzare ale Ligii I. Astfel, Clever Media deţine drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pe posturile Look.

eAd, compania unde Orlando Nicoară este manager se va ocupa, din informaţiile Paginademedia.ro, de exploaterea comercială a drepturilor din Liga I şi va vinde publicitatea pentru posturile Look TV.

Contactaţi de Paginademedia.ro, Adrian Tomşa şi Orlando Nicoară nu au comentat informaţiile.

Numele lui Adrian Tomşa a apărut şi în legătură cu preluarea postului Prima TV, deţinut de Cristian Burci. Momentan, discuţiile stagnează, din motive care ţin de insolvenţa Prima TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • micutu de la 6 micutu de la 6
    In sfarsit ! Sper ca-l ia si pe Soviani ca i-o fi foame si lui. Sa ne mai explice cum e cu ROBOR cu valuta si cu criza. Asa si pe Freciu, ca tot l-a mentionat cineva.
  • omar omar
    Treaba asta cu televiziune de business in Romania e ca mitul mioritei in literatura romana: revine periodic. Exista o tendinte, de altfel generalizata in televiziunile din Romania: se da un prost cu bani, sa ii spunem mogul, mogulas sau om de afaceri care vrea sa aiba un post tv cu care sa miste putin piata in directia dorita: de regula angajeaza un prietenas de gratar pe post de director executiv, chit ca omul nu are habar de televiziune sau de pasta de dinti. se mai face una bucata echipa de productie pe aceleasi criterii, Marceluta secretara pe postd e producator executiv ca e fata descurcareata, nea Gigel soferul director de imagine , ca a filmat la nunta unui var. vreo 20 de sclavi care muncesc pe bune si gata proiectul. "menejerii" trag tare fac sedinte tot tacamul sa para ca stiu despre ce vorbesc, proiectul tine in medie trei ani si se zbate pe la o audienta de 0,2 in zilele bune. pana cand mogulul termina banii sau intra la bulau. apoi televiziunea se dizolva pana cand menejerii gasesc alt prost cu bani caruia ii propun un proiect de nerefuzat. si renaste televiziunea de business, acuma nu ca nu ar fi nevoie de un tv de business intr-o tara in care jumate din populatie are wcul in curte, iar despre bursa cred ca e chestia aia pe care o iau studentii daca invata bine...
  • Dorin B Dorin B
    Exclusiv pe naiba... Stirea a aparut ieri, pe Telenet parca
  • Sorinel Sorinel
    Dati-l pe mana lui Frecu, va arata el business si televiziune!
  • Voichita Voichita
    Chiar ar merge un post Tv de business, asa a'la Bloomberg ca Romania nu are inca ceva serios in materie!

Trimite un comentariu

sus