Skip to main content

Războiul steluţelor. Taximetriştii, îndemnaţi să scadă ratingul Guerrilla pe Facebook. Cum răspunde postul

 
Războiul steluţelor. Taximetriştii, îndemnaţi să scadă ratingul Guerrilla pe Facebook. Cum răspunde postul

„Războiul cibernetic” e aici şi se dă în...steluţele de pe Facebook. Lupta taximetrişti vs Uber face pagube colaterale, pe Facebook. Mai exact, Radio Guerrilla, care a devenit ţinta unei „grupări” ce activează pe Facebook sub numele Clubul Taximetriştilor.

Publicitate

Cum? Prin scăderea ratingului paginii de socializare a Radio Guerrilla de la 4,8 stele, la jumătate.

Motivul? Radio Guerrila difuzează spoturi de promovare pentru serviciul Uber.

Propunerea a vnit de la un membru şi deja câteva zeci au dat rating o stea (ce indică faptul că clientul este nemulţumit).

Răspunsul Guerrilla nu a întârziat să apară. Tot pe Facebook.

„Draga Marius, draga Clubul Taximetristilor, in urma apelului vostru peste 70 de cetateni au intrat instant pe pagina noastra si ne-au dat din senin calificativul "1". Bravo, ati reusit, ne-a scazut calificativul general la "4,6"! Dar ati mai reusit ceva la care nu va asteptati: pentru treaba de mai jos nu numai ca NU o sa oprim campania Uber ci, din contra, am hotarat le oferim 10 (zece) zile suplimentare de difuzari gratuite. Ze-ce. Gra-tu-i-te! Daca continuati, cu putin noroc, Uber o sa aiba campanie gratuita la Radio Guerrilla tot anul! Hahahaa! #biniliinvinge”, au scris cei de la Guerrilla.

Iar fanii postului de radio au contraatacat la rândul lor, dând notă maximă paginii Guerrilla, aşa că ratingul a urcat la 4,9 stele.

UPDATE. Iartă şi răspunsul Uber:

„RADIO GUERRILLA, mulţumim pentru susţinere! O spunem din nou: vrem să fim încă o alternativă la maşina personală, nu să concurăm cu alte servicii. Vom folosi cele 10 zile de difuzări pentru a-i convinge pe oameni să renunţe la maşina personală şi să meargă mai des cu transportul în comun, cu taxi, cu bicicleta sau cu UBER. Bucureştiul are nevoie de toate! #5stelepentruGuerrilla #biniliinvinge”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariano197761 mariano197761
    Din pacate, cam toate posturile de radio de rang inalt si mult laudate, nu fac altceva decat sa promoveze 5-6 melodii toata ziua, in rest, nimic..La cata muzica exista in lumea asta, suntem intoxicati numai cu melodii care sunt repetate toata ziua si zilnic....Bine ca exista posturi de ***, cu dedicatii muzicale, precum RADIO POPULAR, care este ascultat din toate colturile lumii...Dedicatii muzicale la telefon, mesaje sau E-mail...
  • Mihai Mihai
    Bravo pentru initiativa, insa Guerrilla nu mai este de mult un post premium, a devenit disperat dupa rating si ascultatori, din moment ce aduce invitati ca manelistul Dan Bursuc sau comerciala de Delia. Imi pare rau, insa Dobro & echipa au distrus Radio Guerrilla. De o luna, dimineata il ascult pe Razvan Exarhu la Rock FM si in rest Tananana.
  • despretoate.ro despretoate.ro
    That escalated quickly :))))))))

Trimite un comentariu

sus