Skip to main content

La limita (in)decenţei. "Îşi masează sânii ca să se relaxeze". Întrebări şi răspunsuri într-o emisiune cu copii, la Antena 1. Şi în zi de doliu

 
La limita (in)decenţei. "Îşi masează sânii ca să se relaxeze". Întrebări şi răspunsuri într-o emisiune cu copii, la Antena 1. Şi în zi de doliu

DERAPAJ. Întrebările şi răspunsurile de mai jos sunt luate dintr-o emisiune cu copii, Aici eu sunt vedeta, de pe Antena 1. Le prezentăm, fără alte comentarii. Vorbesc de la sine. Au fost în ediţia dată aseară Ieri a fost zi de doliu naţional, dar nu are importanţă, linia a fost aceeaşi şi în ediţiile date până acum pe post.

Publicitate

Pe scurt, formatul emisiunii: copii şi părinţi, sau nepoţi şi bunici (vedete) sunt întrebaţi, pe rând, despre diverse lucruri. La emisiunea de pe Antena 1, multe dintre întrebări bat în zona sexuală. Asta în timp ce copiii sunt parte a emisiunii şi participă la show. Chiar lor li se pun astfel de întrebări. Dan Bittman le pune (din ianuarie nu va mai fi el, ci Cosmin Seleşi. A fost o despărţire "mutuală" de Antena 1. Aşa zice solistul de la Holograf).

Mostre din emisiunea de aseară. Invitaţi: Rocsana Marcu şi cele două fetiţe, Dinu Iancu Sălăjanu alături de fiu şi Daniel Buzdugan şi fiica.

Bittman, către Roxana Marcu:

Ce crezi că au răspuns fetiţele tale la întrebarea: „Ce lucruri ciudate face mami când e acasă?

1. Îşi masează sânii ca să se relaxeze.

2. Îşi pune tampoane roz şi albastre în geantă.

3. Îşi împinge fundul în spate ca să iasă în evidenţă.

4. Se prosteşte la noi şi face hau, hau, bau, bau?”

La o altă probă, părinţii trebuiau să ghicească despre ce vorbesc copiii pe o înregistrare realizată anterior. Despre ce vorbeau? Despre ...sâni (emisiunea nu precizează dacă subiectul - sânii - a fost ales de copii sau a fost sugerat de către producători. Oare primul lucru pe care copiii vor să îl descrie când sunt întrebaţi despre ceva sunt sânii mamei?).

Iată despre ce vorbeau fetele Rocsanei Marcu (însoţind descrierea de gesturi sugestive, cu un redactor care întreţinea discuţia):

„Sunt rotunzi, cred că sunt bej. La femei, dar la bărbaţi nu ştiu cum e. Vaca mai are chestii din astea, pisica, da şi porcul.

Toată lumea zice că dacă au chestiile alea mari sunt mai interesante, dar nu ştiu de ce zic asta.

Mami crede despre ei că sunt mari (...) că aduc foarte multă audienţă şi că mulţi oameni se uită la ea că are chestiile alea mari”. „Mami zice că sunt frumoşi”.

Şi dă-i şi râzi, şi dă-i şi răzi... Mami Rocsana Marcu era cu râsul. Aceeaşi care cânta, în emisiune, povestind un moment în care s-a bătut cu un taximetrist egiptean că "i-am sărit în spate, pe la spateeee, pe la spateeee". Şi iar dă-i şi râzi. Cu fetiţele de faţă.

În cadrul uneia dintre probe, vedeta era separată printr-un paravan de copii şi trebuia să răspundă la o serie întrebări cu trei variante de răspuns. Întrebări puse şi copiilor, şi părinţilor.

„Ce făcea ruşinos mami când era mică?

1. Se uita pe gaura cheii în dormitorul părinţilor ei.

2. Îşi ridica fustiţa în faţa băieţilor.

3. Se uita la mama ei când făcea baie?”

„Cum e relaţia lui mami cu iubitul ei?

1. Îl ceartă să nu mai bea ţuică.

2. Se pupă tot timpul?

3. A rupt o fotografie cu ei doi.”

Pentru fiica lui Buzdugan:

„Ce lucru ruşinos are tati?

1. Cătuşe.

2. Un tricou cu Claudia Schiffer goală.

3. O carte cu prostii.”

FOTO.

VIDEO. Un fragment din emisiunea de aseară

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anton Anton
    Specific antenelor.Otv-ul îmbrăcat în piele de miel.
  • Jeni Jeni
    Nu mi-a placut niciodata antena 1.Din partea mea poate sa o scoata de tot din program. Pacat de emisiunea Te cunosc de undeva.La ea ma mai uitam fin cand in cand!
  • Jeni Jeni
    Nu mi-a placut niciodata antena 1.Din partea mea poate sa o scoat de tot din program. Pacat de emisiunea Te cunosc de undeva.La ea doar ma mai uitam!
  • Iulia Iulia
    Ce mizerii de emisiuni...astia s toti dusi cu capul... Aici dc nu se sesizeaza asistenta copiilor?
  • Lupu lucian mihai Lupu lucian mihai
    Nu sunt robot
  • Costi Costi
    Nu-i înțeleg rostul acestei emisiuni, dar ma rog.Păcat de Antena
  • Dan Petrescu Dan Petrescu
    ***
  • quasimodo quasimodo
    mile @ nazist much ? ce-mi plac tfl-istii ,cum vorbesc ei de libertate dar sunt primi care cer cenzura si santajul economic asupra "celor care nu corespund." ai uitat ca s-a inventat telecomanda ?
  • Petrus Bogdan Petrus Bogdan
    Ce mai conteaza ca e doliu national ??! Oare ce *** conduc trustul asta ??!
  • CNJ CNJ
    Rusine A1!Ar trebui inchisa ca OTV-ul.
  • Iulian Iulian
    Tipic ptr antena 1!O emisiune de joasă speță k si postul de fapt !RUSINE!!!
  • Critic dur Critic dur
    Episodul 5 : http://www.clicksud.org/2017/11/aici-eu-sunt-vedeta-episodul-5-online-9.html

    A fost atat de "adecvata" emisiunea incat celalante episoade au fost scoase dupa AntenaPlay.
  • mile mile
    Asta este nivelul de jos al audientei Antena1 . Acces direct , capatos si emisiuni penibile ca aceasta .
    Cat timp lumea nu se trezeste si nu boicoteaza firmele care isi fac reclama la Antena1 chestiile astea josnice nu vor inceta .
  • Critic dur Critic dur
    Sa nu uiti va rog acum o editie sau 2 cand unul dintre copii spune de "parul de jos" , se poate vedea asta in primele 2 minute din emisiune.Oare cna-ul doarme?
  • Iuli Iuli
    O prostie de emisiune. Cea mai slaba emisiune a Antenei din aceasta toamna. Mai bine m-as uita la Balbaici-Osmanovici decat la prostia asta de emisiune.

Trimite un comentariu

sus