Skip to main content

Când (re)vedem Singur Acasă. 1, 2 şi 3. Home Alone începe în câteva zile la Pro TV

 
Când (re)vedem Singur Acasă. 1, 2 şi 3. Home Alone începe în câteva zile la Pro TV

Numai de când există măsurătorile de audienţă (adică din 2000 până acum) seria Singur Acasă a fost pe Pro TV de peste zece ori ori. De fiecare dată, cu cifre bune de audienţă.

Publicitate

Citeşte şi: Când va fi Singur acasă în 2018

Tradiţia de Crăciun este şi acum respectată.

Când vor fi (re)difuzate de Pro TV cele trei filme ale seriei?

Singur Acasă 1. Prima parte a producţiei Home Alone, cu Macaulay Culkin şi Joe Pesci va fi difuzată de Pro TV sâmbătă, 9 decembrie.

Singur Acasă 2: Pierdut în New York. A doua parte a seriei, cu aceiaşi protagonişti ca şi primul film, va fi sâmbătă, 16 decembrie

Singur Acasă 3. Deşi cu alţi actori, Home Alone 3 a avut audienţe la redifuzările din fiecare an. De această dată, Pro TV va da filmul sâmbătă, 23 decembrie.

Anul trecut, când a fost difuzat pe 10 decembrie, filmul cu Macaulay Culkin în rol principal, a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu doi ani. În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Mai schimbați oameni buni,placa,vad ca pt voi,din miile de filme va opriți mereu la aceleasi,aceleasi,refrene.Bine,când o ai pe pensionara Esca,ce poti sa ceri,numai vechituri.Sunt o grămadă de comedii,cu mult peste aiureală și campania asta de Singur acasă,probabil,ca,vi s-a blocat fondul pt. filme de calitate.Exact ca pensionarii,așa sunteti voi protvistii.Cel puțin sunt alte canale ,cu o grămadă de programe de calitate,așa că,dau pe repede înainte,din telecomanda,cu prostiile protvului.Ce imi vor sari in cap,protvistii,de aici,dar,ce sa spun, a bon entendeur,salut !și,merry Christmans, pt la anu,poate apare vreun film nou cu Singur acasă in 2018!,,

Trimite un comentariu

sus