Skip to main content

Câştigătorul Vocea României 2017 vine din echipa lui Smiley

 
Câştigătorul Vocea României 2017 vine din echipa lui Smiley

Al şaptelea sezon al show-ului de talente Vocea României s-a încheiat în această seară. Câştigătoarea, care a plecat cu marele premiu de 100.000 de euro, vine din echipa lui Smiley. Este vorba despre Ana Munteanu.

Publicitate

Locul al patrulea a fost ocupat de Andrada Creţu din echipa lui Adi Despot, în timp ce pe trei a fost Zsuzsana Cerveni din echipa Loredanei. Locul al doilea i-a revenit lui Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă.

Cine este Ana Munteanu, câştigătoarea Vocea României 2017

Ana Munteanu are 16 ani şi este originara din Chisinau. A facut canto 5 ani de zile la Scoala Populara de Arte din Chisinau, iar acum este eleva la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu din Chisinau. Acolo studiaza la xilofon, tobe si pian.

Printre cele mai importante competitii pe care Ana le-a punctat si a obtinut rezultate notabile se numara: Doua inimi gemene, Chisinau, 2014 - premiul I, Marul de Aur, Chisinau, 2014 - premiul I, Jocurile Delfice, Rusia, 2012 - Medalia de Aur.

Istoricul câştigătorilor de la Vocea României:

  • În 2011, la prima ediţie a show-ului de la Pro TV, marele premiu a fost atras de Ştefan Stan, concurent în echipa lui Smiley.
  • În 2012, Horia Brenciu, pe atunci jurat în cadrul show-ului, a dat matele câştigător: Julie Mayaya.
  • În 2013, al doilea an în care Brenciu a dat marele câştigător: pe Mihai Chiţu.
  • În 2014, după ce Brenciu a părăsit show-ul şi a fost înlocuit de Tudor Chirilă, Vocea României a fost Tiberiu Albu (din echipa Chirilă).
  • În 2015, a fost tot al lui Chirilă. Vocea României a fost una deja afirmată: Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact.
  • În 2016, Chirilă a dat cel de-al treilea a câştigător: pe Teodora Buciu

Două dintre momentele Anei Munteanu din finală, în continuare:

FOTO. Finalistele Vocea României:
  • Ana Munteanu
  • Andrada Creţu
  • Zsuzsana Cerveni
FOTO. Finala Vocea României

Citeşte şi:

FOTO-VIDEO. Vocea României şi X-Factor, în haine de doliu. Moment special la începutul Vocii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Foarte greu de ales intre primele doua clasate. Cred ca diferenta de voturi a fost minima. În rest, poziționarea concurentei lui Adi Despot pe locul 4 arata încă o data ca nu au ales prea bine înlocuitorul lui Moga. Nu m-ar mira sa revină la el în sezonul următor.

Trimite un comentariu

sus