Skip to main content

CONCURS LICENŢE. Niciun câştigător pentru Mangalia (cu Zu şi Guerrilla finalişti), Piatra Neamţ şi Sighet. Vor fi scoase iar la concurs

 
radio
radio

Trei licenţe radio - Mangalia, Piatra Neamţ şi Sighetu Marmaţiei - vor fi scoase din nou la concurs, după ce niciunul dintre finalişti nu a întruni numărul de voturi necesar de la Consiliul Naţional al Audivizualului.

Publicitate

Săptămâna trecută, la primul vot, doar aceste trei licenţe au rămas neacordate. În această săptămână, votul s-a reluat, din nou fără rezultat. Ca urmare, licenţele vor fi scoase din nou la concurs, la începutul anului viitor, alături de alte frecevenţe disponibile (peste zece frecvenţe vor fi la concurs, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro).

Cea mai importantă dintre cele trei frecvenţe era cea pentru Mangalia, care acoperea sudul litoralului. Finaliştii au fost Radio Zu şi Radio Guerrilla.

Radio Zu a avut cele mai multe voturi (cinci). Au votat pentru ZU Orsolya Eva Borsos, Florin Gabrea, Vasile Buda, Răsvan Popescu şi Monica Gubernat.

Radio Guerrilla a fost votat de doi membri CNA, Gabriel Tufeanu şi Dorina Rusu.

Pentru Sighet, rămăseseră pe lista finală Radio D (Kanal D), Smart FM şi Maramureş FM, în timp frecvenţa de la Piatra Neamţ a fost disputată de Radio D şi de Digi FM.

Sighetu Marmaţiei

Finalişti: Radio D (Kanal D), Smart FM, Maramureş FM

Voturi:

Radio D: Orsolya Eva Borsos, Monica Gubernat, Răsvan Popescu

Smart FM: niciun vot

Maramureş FM: Florin Gabrea, Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu

Piatra Neamţ

Finalişti: Radio D şi Digi FM

Voturi:

Digi FM: Florin Gabrea, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu

Radio D: Vasile Buda, Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Orsolya Eva Borsos

Vezi lista câştigătorilor de la ultimul concurs pentru licenţe radio de la CNA, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Membrii CNA ar trebui sa fie la munca si la sedinte macar in zilele de sedinte ale CNA. Am mai scris asta...dar unii dintre ei merg in delegatii, pe la congrese, sunt in concediu sau- pur si simplu - dupa principiul timpul trece leafa merge , pur si simplu, nu vor sa participe la sedinte. Ceva trebuie sa se schimbe in bine in activitatea CNA !
  • Gaetano Gaetano
    @Hercules: Da, scuze, 8 trebuie să fie. Mea culpa.
  • Hercules Hercules
    Conform regulamentului, pentru a fi cvorum, sunt necesari 8 membri din cei 11, nu 6.
    Tot conform regulamentului, orice decizie a consiliului se adopta cu minim 6 voturi, indiferent de numarul membrilor prezenti, cat timp cvorumul este asigurat.
  • Gaetano Gaetano
    @geo: Inca se mai asteapta spaga/ atentia/ comisionul/ directive de la partid, samd
    Asa e regulamentul ***: sedinta e legal constituita daca sunt jumatate +1 prezenti din totalul de 11 membri CNA, adica 6. Dar trebuie sa fie 6 voturi pentru din cati sunt prezenti si voteaza.
    Mi se parea corect daca sunt cel putin 6 prezenti, majoritatea voturilor sa primeze.
    Ce sa facem, unii membri, vezi onor madam Georgescu mictioneaza pe toti prin comportamentul ei.
    RUSINE acelor membri din CNA care au astfel de comportament!!
  • geo al 2 lea geo al 2 lea
    geo nu prea cunosti regulamentul CNA...
    Cvorum a fost: Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Vasile Buda, Orsolya Borsos și Florin Gabrea.
    insa un membru nu a votat, aici e problema.
  • geo geo
    Atata vreme cat la Mangalia a fost scorul de 5 - 2 mi se parea normal sa castige cel cu 5 voturi pentru...ce vina au participantii la concurs daca membrii CNA nu vin la serviciu / sedinte . In mod normal, votul trebuia amanat pana la o sedinta la care participau un numar suficient de mare de membrii CNA pentru desemnarea castigatorului licentei...

Trimite un comentariu

sus