Skip to main content

DERAPAJ. Campania României libere împotriva KPMG continuă. În ziar şi în magazinul Unirea

 
DERAPAJ. Campania României libere împotriva KPMG continuă. În ziar şi în magazinul Unirea

DERAPAJ. Patronii ziarului România liberă îşi continuă războaiele pe coperta ziarului. Campania ziarului România liberă împotriva companiei KPMG continuă. Atât pe prima pagină a ziarului - unde se derulează de câteva săptămâni, dar şi în magazinul Unirea, deţinut de familia Adamescu, aceeaşi care patronează cotidianul.

Publicitate

Un cititor Paginademedia.ro ne-a trimis câteva cadre de pe ecrane din magazinul Unirea, cu aceleaşi mesaje precum cele de pe prima pagiă din ziar: "România liberă, în pericol!" şi "Ei sunt cei care vor să pună mâna pe noi", şi imagini, printre alţii, cu fostul premier Victor Ponta, cu Remus Borza şi cu Mişu Negriţoiu.

În acelaşi timp, prima pagină a ziarului România liberă rămâne dedicată războiului pe care proprietarii publicaţiei (familia Adamescu) îl poartă cu KPMG (lichidatorul companiei de asigurări ASTRA - tot a familiei Adamescu), cu Autoritatea de Supravegehere Financiară şi cu Remus Borza (cel care a fondat compania care acum este administrator special la România Liberă).

Un titlu din această săptămână: "Bucureştenii riscă să rămână fără căldură din cauza incompetenţei KPMG"

Paginademedia.ro a semnalat încă din luna noiembrie faptul că patronii România liberă atacă pe prima pagină a ziarului companiile de lichidare şi administrare specială implicate în firmele familiei Adamescu.

Zi de zi, ziarul se deschide cu articole legate de KPMG sau de persoane legate de această companie, scrise pe un ton tendenţios.

Zi de zi, ziarul mai are o deschidere, după prima pagină "dedicată" KMPG şi/sau lui Remus Borza, cu alte subiecte.

Zi de zi, prima pagină poartă ştampila "România liberă, cel mai vechi ziar românesc, în pericol". Articolele nu au niciun marcaj.

România liberă reclamă în materiale că KPMG încearcă să obţină schimbarea politicii editoriale a ziarului.

VIDEO. România liberă şi campania împotriva KPMG

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus