Skip to main content

FOTO. Dan Negru face al 18-lea Revelion la Antena 1, cu „măşti” din Game of Thrones şi Frumoasa şi Bestia

 
FOTO. Dan Negru face al 18-lea Revelion la Antena 1, cu „măşti” din Game of Thrones şi Frumoasa şi Bestia

Antena 1 sărbătoreşte trecerea dintre ani cu Dan Negru şi Revelionul Starurilor. Pentru al 18-lea an consecutiv. Ca şi în anii trecuţi, momentul măştilor va fi piesa centrală a show-ului. 10 vedete bine mascate vor urca pe scenă, printre care Bestia din „Frumoasa şi Bestia”, Regele Nopţii din “Game Of Thrones”, Ariel din “Mica Sirenă”, Optimus Prime din “Transformers” şi Zâna Măseluţă.

Publicitate

Vedetele invitate, aflate în gradene vor trebui să ghicească cine se află în spatele fiecărie măşti.

Programul de Revelion al Antenei 1 fi duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15.

Florin Piersic, Mirela Vaida, nea Mărin Barbu, Pepe, Adriana Trandafir, Rona Hartner, Andreea Bănică, Anda Adam, Anca Ţurcaşiu, Lidia Buble, Şerban Copoţ, Andrei Duban, Maria Cârneci, Matilda Pascal-Cojocăriţa, Nicoleta Voica, Amna, Cezar Ouatu, Constantin Enceanu, Dan Helciug, Ionuţ Iftimoaie, Răzvan Popescu, Fly Project sunt doar o parte dintre cei care vor petrece la Revelionul Starurilor 2018.

Dan Negru: „Pentru mine, este al 18-lea an consecutiv în care fac Revelionul TV. Toate celelalte 17 de până acum au fost lider de audienţă într-o piaţă tv încă lipsită de repere de longevitate! Aşa că, majoratul meu în Revelioane sper să fie o bucurie pentru cât mai mulţi!”, spune Dan Negru, gazda Revelionul Starurilor 2018.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

AUDIENŢA Revelionul Starurilor 2017

AUDIENŢA Revelionul Starurilor 2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    f, pai atunci cme de ce face revelion in bulgaria , si cu manelisti multi, nu e tot din grupul pro tv , fac acolo unde stiu ca vor fi lideri , deci acolo sunt interesati sa se bage , si daca ar face i n romania , nu ar fi cine stie ce vizionati, acum intelegi de ce in croatia si bulgaria se face , aici nu pot fi lideri
  • F F
    Mile, tu nu prea vrei sa înțelegi. Fiecare televiziune din lumea asta are opțiunea de a crea sau nu programe speciale de sarbatori. Protv a ales varianta de a nu se baga de revelion. Este opțiunea lor. Nu e bine, nici rău. E o seara în care si-au asumat ca nu sunt interesați de audienta.

    E bine ca Antena nu a făcut ceea ce face de obicei, adică sa se ia după Protv. Dar tocmai pentru ca are poziția de lidera asigurata nu ar fi rău dacă ar umbla și la calitate. Cat despre Dan Negru, pana și Antena știe ca este expirat, de aceea nu a avut emisiune toamna asta. Îl țin pentru revelion mai mult.
  • Amo Amo
    Pregatiti va dragi Antenisti, Banica s ar putea intoarce la Pro . Negociaza in perioada asta pentru un format nou.
  • mile mile
    allex, aberatii , alea nu sunt decat rebuturi care nu mai au ce face cu ele , pe bune , loredana in fiecare an , ce canta ea , lalaituri lautaresti , stai linistit programul antenei este cel mai scump din tot anul , si btv in bulgaria are program super, ca antena , doar in romania nu pot concura , acolo le merge
  • mile mile
    @johnno,, eu sant adevaratul mile, ma stie toata lumea dupa cat de agramat scriu , dar fake mile profita ca sant ocupat in aceste zile , cu-o oda incinata lui don profesor , si dad casi face de cap peaici , ecsat , ce trebee pentru anten 1 , cel de mai de valoare televiziune din galacse , un program pentru , ***
  • Allex Allex
    Mile, pe ProTv Romania e un program asemanator (ca si continut:comedie,divertisment,program muzical): Las Fierbinti, Fort Boyard, concert Loredana. Pentru cei ce se vor uita la televizor in noaptea de revelion, e un program mult mai ok decat cel al Antenei1. Jonno, vezi ca ti taie Antena ***, cine esti tu sa propui ban. Un expirat.
  • Mile Mile
    Johno, nu te lasa cineva să comentezi
  • Johnno Johnno
    Au aparut ca prin minune, ca de obicei, *** protv-isti. "Haters gonna hate"
    "Cand nu ai cu cine si cu ce sa te compari...esti lider" - normal ca e lider, toti au renuntat sa mai faca Revelioane pentru ca nu prea au sanse contra lui de Revelion. Ce sa-i faci, omul stie sa faca Revelioane.
    PS: Propun ban celor ce mai poarta numele de "Mile", deja e de un penibil ce faceti... ca imi e rusine mie.
  • mile mile
    allex, si anul asta e la fel , te cunosc de undeva editie speciala si la miezu noptii inca un show , in croatia e la fel un program cu muzica ca cel de la antena , nu mai tine gargara asta, gasiti alte scuze , ca vad ca acolo se pot chelui bani multi , dar acolo sunt lideri , nu e asa concurenta ca in romania
  • Allex Allex
    Mile , anul acesta nicio televiziune CME nu are program special de revelion. Si nici anul trecut grupul Nova Cz nu a avut. Nu imi amintesc sa fi pomenit cineva despre vreun program de revelion in grupul ceh nici in anii trecuti. Doar in 2016 a fost o editie speciala “you re face sounds familiar”.
  • mile mile
    mareane , zile asta la cme , oare in cehia si croatia se castiga , de ce acolo au program de revelion , ca acolo sunt lideri de departe de revelion
  • marian marian
    Mai mile nu se merita sa investesti in noaptea de Anul nou nu se castiga din publicitate foarte bine face pro ,
  • Mile Mile
    Geo , pai pro tv de ce nu mai face revelion , pt ca nu pot concura cu un revelion scump al antenei , ca in croatia si cehia îl fac
  • jamila jamila
    dan negru e un expirat si un homofob, mi-e scarba de el
  • geo geo
    Bai, Negrule, cam ai dreptate...cand nu ai cu cine si cu ce sa te compari...esti lider. Doar pentru o noapte. Pentru ca restul anului cam iei bataie de la Pro TV.

Trimite un comentariu

sus