Skip to main content

HBO a achiziţionat pentru România serialul Comrade Detective, cu Florin Piersic Jr

 
HBO a achiziţionat pentru România serialul Comrade Detective, cu Florin Piersic Jr

HBO a achiziţionat drepturile pentru serialul de comedie Comrade Detective – Tovarăşe Miliţian, filmat în România cu Florin Piersic Jr şi Corneliu Ulici în roluri principale.

Publicitate

Producţia, o parodie ce ridiculizează regimul comunist, are şase episoade şi va fi pe HBO începând de duminică, 7 ianuarie, de la ora 22.00. Sezonul integral va fi pe HBO Go, integral din 7 ianuarie.

Detalii despre Comrade Detective, pe PaginadeSeriale

Noutăţile HBO şi HBO GO din ianuarie, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dori Dori
    Dublat, nedublat, problema e alta: desincronizarea dintre audio si video!
  • cristi cristi
    @piersicuta
    Cei de la amazon au spus ca atunci cand serialul va fi lansat in Romania va fi in varianta nedublata.Din pacate nu va fi pe hbo varianta asta
  • Piersicuta Piersicuta
    Serialul e cu vocile lui Channing Tatum si J Gordon Levitt si altii. Nu exista varianta cu vocile actorilor romani. E in engleza,dublat, ca asa a fost produs pt Amazon.
  • teodor teodor
    Ai posibilitatea să setezi varianta nedublată dacă vrei nu ezita să îi întrebi pe pagina lor de Facebook îți și răspund.
  • gt gt
    Hbo are sistemul de dublare (Dual) si de subtitrare pe care le poate utiliza pentru.ca programul sa poata fi urmarit dupa preferinta telespectatorului (daca primesc in formatul corect filmul)... In ungaria toate programele sunt dublate in.ungureste, dar se poate seta si limba originala cu subtitrare...pentru hbo si inca alte programe dublarea in ungureste este disponibila si pentru Romania
  • cristi cristi
    am vazut intr-un promo la HBO.vorbeau in engleza
  • Johnno Johnno
    @Cristi
    De unde ai tu informatiile astea? Stai sa vedem si vorbim dupa. Eu cred ca va fi cel original, cu vocile actorilor, de-asta si-au si dorit sa-l difuzeze la noi.
  • Cristi Cristi
    Pacat ca nu e varianta nedublata

Trimite un comentariu

sus