Skip to main content

INEDIT. Vloggerul Şelly, schimb de roluri cu hip-hop-erul Deliric într-o campanie Telekom. Şi-au schimbat şi conturile de Facebook.

 
INEDIT. Vloggerul Şelly, schimb de roluri cu hip-hop-erul Deliric într-o campanie Telekom. Şi-au schimbat şi conturile de Facebook.

VLOG NEWS. Experiment inedit în vlogosferă: un schimb de roluri între vloggerul Şelly şi hip-hop-erul Deliric. Ce au făcut fiecare?

Publicitate

Deliric a mers la Craiova şi a intrat, pentru o zi, în pielea unui adolescent al anului 2017.

Vlogger-ul Şelly (cu aproape 20 de ani mai tân a venit la Bucureşti, unde a cântat pe scenă alături de CTC.

Totul face parte din campania lansată de Telekom România “Video nelimitat”. Compania de telefonie i-a provocat pe Andrei Şelaru (Selly) şi pe Deliric (Răzvan Eremia) să facă schimb de vieţi pentru o zi.

Cei doi au făcut schimb şi de conturi în social media, unde fiecare a postat conţinut propriu pe contul celuilalt. Toată experienţa a fost amplificată de diferenţa de vărstă de aproape 20 de ani dintre cei doi.

Rezultatul, În două clipuri.

1. Deliric a fost la Craiova şi a filmat un clip în camera lui Şelly, aşa cum face vloggerul de obicei.

2. Pe Selly îl vedem la Bucureşti, la sediul firmei de haine pe care o deţine Deliric. Aici a jucat rolul de model într-o şedinţă foto de promovare pentru nişte haine branduite de Deliric. Apoi a mers la studio, iar seara a apărut pe scenă într-un concert CTC.

VIDEO 1. Deliric, în rolul lui Şelly

VIDEO 2. Şelly, în rolul lui Deliric

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus