Skip to main content

La un pas să expire: Sute de reclamaţii la emisiunea lui Badea pentru atacuri la protestatari sunt mâine pe ordinea de zi a CNA

 
La un pas să expire: Sute de reclamaţii la emisiunea lui Badea pentru atacuri la protestatari sunt mâine pe ordinea de zi a CNA

Mâine ori niciodată. Consiliul Naţional al Audiovizualului, care se reuneşte mâine după o săptămână de pauză, are pe ordinea de zi, printre altele, şi o ediţie a emisiunii În gura presei, de pe Antena 3, care a avut peste 460 de reclamaţii. Dacă sesizările nu sunt analizate în şedinţa de mâine, acestea vor expira, întrucât săptămâna aceasta se fac şase luni de când emisiunea în cauză a fost pe TV.

Publicitate

Ediţia din 22 iunie a fost reclamată pentru limbajul folosit de Mircea Badea la adresa protestatarilor care au ieşit în stradă la începutul acestui an. Oamenii au reclamat „un limbaj inadecvat şi expresii jignitoare la adresa unei părţi din populaţia României, respectiv la persoanele care au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvernul României de la acea dată”.

„O să spun de mai multe ori că este absolut greţos şi inadmisibil într-o ţară civilizată să existe în Piaţa Victoriei izmenele alea puturoase pe care scrie hashtag Insist şi hashtag Rezist! hashtag Insist şi hashtag Rezist reprezintă nişte noţiuni, reprezintă de fapt lupta împotriva Statului de drept. hashtag Rezist este de fapt o rezistenţă la hotărârile CCR în România!”, a spus Mircea Badea în emisiunea vizată.

„Ca atare, acele izmene jegoase, propagandiste, de luptă împotriva statului de drept, trebuie să dispară. Dacă am fi într-un stat adevărat s-ar duce nişte băieţi şi ar spune: “Aveţi voi autorizaţie pentru bulendrele astea aici în Piaţa Victoriei? E Piaţa Victoriei curtea mă-tii? Dacă nu e curtea mă-tii, raus! Şi cu asta, basta!””

„Păi nu, “nu asta este, am înţeles, trebuie prag”, că voi aţi nenorocit ţara asta în februarie, măi javrelor şi aici mă refer la cele propagandiste în exclusivitate, nu la oamenii de bună credinţă care au fost prostiţi, înşelaţi, păcăliţi de aceste javre! Măi javrelor, voi aţi dat foc practic la ţara asta în februarie, măi javrelor! Jivinelor ce sunteţi! Aţi dat javrelor foc la ţara asta şi ne-aţi compromis pe tot mapamondul ăsta! Tot mapamondul ăsta are acum senzaţia că România este o ţară atât de nasoală încât populaţia României nu mai poate şi iese pe stradă de câtă corupţie e! Când de fapt, era vorba despre fix, aplicarea unei hotărâri a CCR. Măi javrelor!
(…) nu poţi să te pişi pe Comisia de la Veneţia că eşti tu o javră politică şi slujeşti tu nişte javre politice care au interese politice
.”

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sile Sile
    BadEa are dreptate 100%. Prostanacii manipulati de servicii au distrus tara asta.
  • jk jk
    Faceti-ma sa inteleg.Reclamațiile sunt pentru 22 iunie,termenul final e azi?!
    Nu joi?Sau de joi sedintele Cna sunt intrate in sac?
  • Ce jurnale sunt sponsorizate de Open Society foundation? Ce jurnale sunt sponsorizate de Open Society foundation?
    Io zic sa il bagati intr-un lagar. Probabil ca nu-mi veti percepe sarcasmul si fix acest comment va fi aprobat.
  • #followthe white rabbit #followthe white rabbit
    Cat de prost sa fii sa te dai democrat, liberal, progresist si sa ceri cenzura? N-ati invatat nimic din trecut. V-au spalat creierii gadilandu-va orgoliul si ridiculizandu-i pe ceilalti care nu pun botul la manipulari. Doar atat a fost nevoie.
  • Eu Eu
    Va agitati degeaba....se vede manipularea, pute chiar...asa ca ***, ciocu' mic!
  • Qanon Qanon
    ***
  • Sorin Sorin
    Știe toată lumea ca Bădița asta e un pupincurist notoriu, cum credeți de altfel ca rezista la antena 3. Trustul antenelor ar trebui închis.
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    Realitatea TV, pentru niste expresii similare ale lui Rares Bogdan, a fost amendata la 2 saptamani de la emisiune cu 170.000 de lei. Va asteptati ca pesedistii lui Herjeu din CNA sa faca acelasi lucru cu UM Varanul Securist sau UM Ghita Sereistul? Sunteti naivi!
  • Bogdan Bogdan
    Nu ar fi rau sa se inchida emisiunea. Promoveaza doar aberatii si fantasme ale unui frustrat social ce poate ajunge, usor usor, un psihopat..

    Din pacate Antena 3 pune pe piata tot mai multe mizerii.. coborand astfel nivelul si calitatea programelor media.. prostii consuma ce le dai, si antena 3 impinge *** pe teava intr-un ritm spectaculos..

    Au disparut ideile si valorile civice.. ce sa mai discutam de moralitate si etica, cand tot flamandul, ipocrit si needucat, se "educa" cu *** scupate de diversi indivizi din cadrul echipei antena 3..

    Si uite asa, sub o falsa perdea ademocratiei parvenite, ajungem dintr-o tara cat de cat stabila, intr-o balta de rechini cu mentalitate de "fiecare pentru el, si nu conteaza peste cine calc.."
  • Iulian Iulian
    Normal k lingaii gen badea gadea .tudor et comp ii ling in c....pe psd iști!
  • Ioana Ioana
    ***
  • alex2 alex2
    Doar e postul principal de propaganda.
    Dupa cat muncesc zilnic sa inalte la cer psd-ul si cat au muncit si la acoperirea hexipharma, la indepartarea adversarilor politici etc nu se poate sa-i suparam.
    CNN-ul Romaniei traieste din propaganda si emisiuni despre zodii si tarot.
  • dragos dragos
    pentru echilibru/echitate, daca libertatea de exprimare e inabusita, in presa mai ales, degeaba am ales democratia in '89 .. ca idee, lucruri scabroase, oripilante, invective fel de fel, amenintari etc scandau si cei din piata ... sa nu ne dam drept neprihaniti si sensibili, unii, ca nu suntem deloc :)

Trimite un comentariu

sus