Skip to main content

PARADA cu imaginile TVR, la fel pe toate posturile. Staţiile au ocolit menţionarea sursei

 
PARADA cu imaginile TVR, la fel pe toate posturile. Staţiile au ocolit menţionarea sursei

GALERIE FOTO. Cum s-a văzut parada de 1 Decembrie pe posturile TV? La fel peste tot pentru că, în premieră, postul public TVR 1 a fost producătorul TV al evenimentului, a filmat parada de Ziua Naţională şi a furnizat imagini pentru toate celelalte staţii de ştiri.

Publicitate

Câte au menţionat faptul că imaginile sunt preluare TVR1? Aproape niciuna.

Din monitorizarea Paginademedia.ro, doar România TV şi B1 au precizat pe ecran că este vorba de "preluare TVR" sau "sursa TVR". Ulterior, au scos menţiunea de pe ecran.

În rest, celelalte staţii nu au precizat pe ecran că imaginile (unele notate pe burtieră ca "impresionante") sunt filmate de TVR. Cine, mai exact: Pro TV, Antena 1, Realitatea TV, Digi 24, Antena 3. B1 a renunţat la menţionare după aproximativ jumătate de oră. Şi România TV a scos precizarea sursei, după primele minute ale paradei.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro din interiorul TVR, în discuţiile cu staţiile TV s-a menţionat "rugămintea" de a menţiona sursa.

"A fost aceeaşi frază ca în situaţia înmormântării Stelei Popescu: aveţi permisiunea să preluaţi imaginile, cu rugămintea să respectaţi legislaţia augiovizuală, respectiv cu precizarea sursei, au declarat pentru Paginademedia.ro surse din TVR care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Staţiile TV au pus pe burtieră, în aproate toate cazurile, ori La mulţi ani, România!, ori detalii despre defilare. Excepţie a făcut România TV, care rula şi informaţii despre "Sfârşitul regelui", "Stela Popescu, filmare înainte de moarte" şi "Ce i s-a întâmplat lui Ion Iliescu, de lipseşte de la Paradă. Digi 24 nu a avut deloc burtiere pe parcursul paradei.

Semnalul TV de la TVR 1 a fost preluat de Pro TV, Antena 1, Antena 3, România TV, Realitatea TV, Digi 24, B1 TV, Etno TV, Neptun TV, TVH şi Publica TV (din Republica Moldova).

AUDIENŢE PARADĂ. VEZI la ce posturi au văzut românii parada, aici

GALERIE FOTO. Parada de 1 Decembrie pe posturile TV:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CNJ CNJ
    Mile comentezi si tu sa nu adormi.Dispari *** care nu poti sustine decat un canal.Esti "l'accro" insa desigur nu stii ce inseamna.In plus,si administratorul acestei pagini este *** ca il lasa sa comenteze.
  • mile mile
    f, pai tocmai , tu aprobi acest lucru , eu sustin tvr , dar si antena e de vina
  • F F
    Obsedatul mile continua. Doar protv vede. :)) e vorba de toată lumea deșteptule. Citeste o știre înainte sa comentezi.
  • Doru Doru
    "mile", vezi ca si "Antena 1" a facut la fel. De ce nu mentionezi si asta ?
  • mile mile
    normal f , cand pro tv incalca legea atunci e bine sa nu se respecte
  • F F
    Sincer, sa precizezi sursa în direct este cam greu. Aproape ca iti trimiti publicul la concurenta.

Trimite un comentariu

sus