Skip to main content

Prezentatorii TV, în haine de doliu

 
Prezentatorii TV, în haine de doliu

Prezentatorii posturilor TV au intrat în această dimineaţă, pe post, în haine de doliu. Este prima zi din cele trei de Doliu Naţional, în memoria Regelui Mihai.

Publicitate

Atât la posturile generaliste, cât şi la canalele de ştiri, prezentatorii erau îmbracaţi, în această dimineaţă, în haine negre, de doliu.

Reamintim că, în zilele de Doliu Naţional, posturile TV trebuie să îşi adapteze programul, astfel încât să respecte solemnitatea zilelor de doliu naţional.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Me Me
    @hi
    De acord cu tine. Doliu trebuie sa tina cine se simte afectat de pierderea respectiva. Nu toti simt acelasi lucru pentru pierderea de fata (intemeiat sau mai putin intemeiat). Se face mult prea mult doar pentru "imagine".
  • livia pila livia pila
    Vai, nu se poate! Protestez! Nu l=ati pus in fotografii si pe Cristache-Sarmaluta. Omul de bază, vectorul de imagine al TVR. Ce ofensă pentru noi si pentru doamna Doina Gradea! Nu se poate!
  • Afi Afi
    @Cris, galeria articolului conține poze de la mai multe posturi. Cele mai multe sunt de la Antena 1. Unde e, mă rog, promovarea excesivă pentru Digi?
  • Florin Florin
    Jos palaria pentru Catalin Oprisan de la Neatza, bine pregatit omul asta.
  • Cris Cris
    Ce au in plus cei de la Digi ,fata de ceilalti,de tot ii promovați,sau va plătesc sa le faceti publicitate.?Ce pot sa spun Regele a murit....Trăiască Regina?
  • hi hi
    Este absurd sa obligi media sa respecte doliul. Cand s-a insurat Wiliam cu Kate in UK, unele ziare au avut editii diferite : pentru monarhisti si pentru cei care nu vroiau sa citeasca despre acest subiect. Lasati-ma cu doliul ca nu ma puteti obliga sa-mi pese. Doliul nu poate fi impus.
  • Robi Robi
    https://imgur.com/a/6X2i0

    Halal doliu

Trimite un comentariu

sus