Skip to main content

Primul cuplu de concurenţi în show-ul Ferma vedetelor: Rona Hartner şi Daniel Iordăchioaie

 
Primul cuplu de concurenţi în show-ul Ferma vedetelor: Rona Hartner şi Daniel Iordăchioaie

Cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor vine cu o schimbare de format: se concurează în echipe. Pro TV a anunţat prima echipă de concurenţi ai celui de-al treilea sezon. Este vorba de Rona Hartner şi Daniel Iordăchioaie.

Publicitate

Rona Hartner: „Cred că Ferma vedetelor va fi o experienţă de viaţa necesară, o întoarecere la natura. Ştiu sigur că nu va fi uşor şi vreau să văd dacă pot să îmi depăşesc limitele. Mă voi odihini mult înainte ca să pot face faţă. Cel mai mult va conta atmosfera dintre noi! Sper că va fi o formă de fraternitate, pentru că vom fi fraţi de suferinţă, colegialitate şi dăruriere. Dacă voi simţi că nu pot să mă ridic la nivelul acestor calităţi, mă voi retrage. Aş vrea să fiu printre ei ca un factor de lumină, nu să vin cu problemele mele şi să îi îngreunez pe ceilalţi!”

Daniel Iordăchioaie: „Simt că Ferma vedetelor este o adevărată provocare! Am făcut şi am trăit foarte multe lucruri în viaţa mea, dar până acum nu cred că am fost pus în situaţiile cu care mă voi confrunta la fermă. Eu cred cu tărie că orice provocare este un timp câştigat şi o experienţă în plus din care avem numai de învăţat!”, a spus Daniel Iordăchioaie.

Citeşte şi:

Prezentator nou, un alt loc de filmări şi reguli noi la Ferma Vedetelor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus