Skip to main content

Revelion TV. Ce au pregătit pentru Anul Nou Antena 1, Pro TV, Kanal D, TVR, Antena Stars şi Naţional TV

 
Revelion TV. Ce au pregătit pentru Anul Nou Antena 1, Pro TV, Kanal D, TVR, Antena Stars şi Naţional TV

Antena 1, Kanal D, TVR, Antena Stars şi Naţional TV au pregătit emisiuni de Revelion 2018. Pro TV în schimb a ales să meargă pe filme şi concertul Loredanei.

Publicitate

Iată principalele programe ale posturilor TV de Revelion 2018

Antena 1 mizează pe Dan Negru pentru al 18-lea an la rând. Ca şi în anii trecuţi, momentul măştilor va fi piesa centrală a show-ului. 10 vedete bine mascate vor urca pe scenă, printre care Bestia din „Frumoasa şi Bestia”, Regele Nopţii din “Game Of Thrones”, Ariel din “Mica Sirenă”, Optimus Prime din “Transformers” şi Zâna Măseluţă. Detalii şi foto, AICI.

Pro TV a pregătit de anul nou un un film, un episod special Las Fierbinţi, Fort Boyard şi un concert al Lordanei. În restul zilelor, la postul TV vor domina filmele artistice. (detalii, AICI)

Kanal D intră în noul an cu Roata Norocului şi Teo. Duminică, de la 20.00 începe ediţia specială “Roata Norocului”, emisiune prezentată de Ana Maria Barnoschi si Bursucu. Trei cupluri de vedete vor fi prezente in editia speciala a emisiunii: Diana Matei si Maria Constantin, Romica Tociu si Cornel Palade, Liviu Mititelu’ si Axinte

De la ora 22:00, Teo Trandafir continua petrecerea de Revelion cu o editie speciala “Teo Show”.
Toate vedetele statiei vor fi prezente in platoul “Teo Show” pentru a le oferi telespectatorilor momente inedite, unice, in roluri in care nu i-ati mai vazut pana acum. Vedetele Kanal D vor face remake-uri ale unor scenete consacrate, difuzate la revelioanele TVR:

  • “Barfitoarele”

  • “Mitica, dormi?” (jucată în trecut de Dem Rădulescu şi Anca Călugăreanu)

  • “Cititorii de contoare” (jucat în trecut de Jean Constantin şi Carmen Stănescu)

  • „In Gara” (jucat în trecut de Puiu Călinescu şi Florin Tănase)

Momentele muzicale vor fi susţinute de Andreea Banica, Daniela Condurache, Raul, Aurora si Sandel Mihai, Maria Buza, Irina Loghin, Mariana Ionescu Capitanescu, Maria Carneci, Vali Vijelie si Jean de la Craiova.

Naţional TV face revelionul cu Corina Chiriac şi Aurel Tamaş. Cei doi vor avea invitaţi pe Maria Buza, Daniela Condurache, Crina Matei, Elena Gheorghe, Benone Sinulescu, Marcel Pavel, Aurelian Temisan, Nelu Vlad si trupa Azur, Cornelia si Lupu Rednic, Nico, Anna Lesko, Silviu Biris, Mirabela Dauer, Jeni Nicolau, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Cornel Borza, Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, formatia Generic, Matilda Pascal Cojocarita, Viorica Flintasu si Nicu Paleru.

Antena Stars a intrat şi ea în jocul revelioanelor: Vedetelionul Antena Stars, emisiune prezentată de Andrei Ştefănescu. Sub privirile juraşilor Anda Adam, Petrică Mîţu Stoian şi Constantin Enceanu, o mulţime de artişti din showbiz-ul autohton trebuie să facă faţă nenumăratelor provocări puse la cale prezentatorului programului special, Andrei Ştefãnescu.

Printre artiştii invitaţi se numără Adriana Antoni, Nicu Paleru , Emilia Ghinescu, Carmen Serban, Lidia Buble, MariaCarneci, Irina Loghin, Fuego, Nicoleta Voica, Andreea Balan, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, formatiile Azur şi Generic, Daniela Gyorfi, Florin Vasilica, Nadir, Eduard Sanda, soţii Valeria şi Traian Ilea, Gipsy Casual, Saveta Bogdan, Maria Loga şi băieţii de la trupa Maxim.

TVR 1, TVR 2 şi TVR 3 s-au pregătit pentru Anul nou cu o serie de programe de sărbătoare. De la finala Vedeta populară, la transmisiunea Concertului de Anul Nou din Piaţa George Enescu vor fi la TVR 1.

TVR 2 a pregătit un program special Revelion la Cabaret, cu momente comice, dar şi muzicale. Înaintea Revelionului, la TVR 2 va fi difuzat filmul Dirty Dancing. (pe larg despre programele de Revelion 2018, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Cristi , cme sau patronii pro tv fac program de revelion in bulgaria să croatia așa că nu te îngrijora unde pot fi lideri îl fac,și pro tv a făcut revelion din 1995 nu pricepi, au renunțat cand nu mai puteau face față concurenței
  • Cristi Cristi
    Mile, eu nu discut de PRoTV pentru ca nu erau enumerati. Nici Las Fierbinti nu e vreo productie pentru academicieni. Hai sa fim cinstiti - ratingul de revelion e unul de prestigiu dar nu e unul de bani. Cine ii considera pe Stela Enache sau Mirabela Dauer vedete isi poate aminti de Mamaia socialista - adica are o virsta la care nu mai coteaza pentru publicitatea clasica (nu vorbim de teleshopping). Pentru o statie comerciala cea mai economica strategie e sa dea citeva reluari, filme care nu costa mult etc. Orice productie proprie e doar o investitie in imagine, prestigiu, sansa unui comunicat de presa ca ai fost si tu odata nr 1,2,3 etc
  • Mile Mile
    f ,și pro tv a făcut revelion fara numar și citește ce comentarii erau de la protevisti,ziceau ca asta vor oamenii iar criticilor le zicea ca ce sunt academicieni
  • Iulian Iulian
    Slabi k de obicei ...a1 varză cu negru .kanal d cu lalaiala fara noimă. Protv cu deja plictisitorul las fierbinti!ce ramane??poate tvr2...acolo e ceva interesat....apoi somn !
  • F F
    Stai liniștit Me. Găsești mult OTV la multe posturi chiar și în seara de revelion. Ca de obicei, la Protv ajung mai greu. :))
  • Mile Mile
    Asta-i linistit cristi ca și pro tv făcea revelion până nu de mult cine se uita la ei ,nu tot publicul de care zici , morții de care care zici au fost actori mari nu ca actorasii din fierbinti și e normal să fie manele sau populară, ce să asculte gălăgie gen ina, cei fata voce nu
  • Me Me
    De la PrOTV asteptam la un Singur acasa ... sau ceva de genul asta. Ce s-a intamplat?
  • Cristi Cristi
    Mile, te referi la oamenii care stau acasa, adica in general publicul care nu isi permite sa mearga nici macar la un restaurant mai modest. "Concurenta" este de fapt bataie pe cei ramasi cu amintirile revelioanelor socialiste - Antena cu revelion pentru "clasa muncitoare" noua - adica maneleala, Kanal D cu reluari de scenete ale unor morti de care nu isi amintesc decit pensionarii iar National TV cu niste expirati de litoral - mamaisti lalaitori de slagare plus "maestrii" suselor de la teatrele de vara si niste cintareti-vedete din autogarile patriei.
  • mile mile
    e bine ca sunt multe , ca sa fie concurenta si oamenii vor alege pe cei buni

Trimite un comentariu

sus