Skip to main content

Radu Andrei Tudor, ultimul jurnal la Digi FM, după ce TVR a tăiat colaborările externe

 
Radu Andrei Tudor, ultimul jurnal la Digi FM, după ce TVR a tăiat colaborările externe

Jurnalistul Radu Andrei Tudor, realizator al emisiunii Pulsul zilei, a anunţat astăzi ultimul său buletin de ştiri la Digi FM. Acesta a renunţat la colaborarea cu ştirile Digi, după ce conducerea TVR i-a respins lui şi mai multor angajaţi ai postului public, colaborările externe cu entităţi private de media, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

Publicitate

Radu Andrei Tudor începuse colaborarea cu Digi FM în luna septembrie. Anterior el mai colaborat şi cu Europa FM.

Reamintim că, recent, Comitetul Director al TVR a respins aproape toate colaborările externe ale jurnaliştilor. Printre cei vizaţi se numără o serie de angajaţi de la sport, care comentau pentru DigiSport, Look TV sau Eurosport, dar şi Liana Stanciu, angajată a TVR, dar care realizează de ani de zile matinalul postului de radio Magic FM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    @Gion: crezi tu ca se compara cat incaseaza de la tvr cu digi fm? :D
    propun sa infiintam o asociatie de ajutorare a "valorilor" care pe langa venitul baban de la tvr vor sa polueze si statiile private.
  • teodor teodor
    Poate procedează ca, Vlad Arhire își dă numele Radu Andrei așa cum Vlad spune Vlad Lucian
  • livia pila livia pila
    @LIVIA PILĂ Se vede că esti o impostoare. Si din echipa Doinei Gradea. Dacă ai ai avut minte măcar cât negru sub unghie, ai fi avut capacitatea sa iti inventezi un nume. Uite iti sugerez sa te cheme SORINA BURTEA. Te vei putea ocupa si de plasarea de produse, si de publicitate mascată, si de mesele la cantina pentru cumpărarea voturilor, si de turnarea colegilor. Sau Ionela Popescu, in semn de omagiu adus fiicei defunctului general Secu Popescu. Asa vei putea sta alături de penalul Zgabercea. Sau DOINA GRADENA, fără sa uiti ca functia bate gradul
  • Arina Munteanu Arina Munteanu
    Ce tragedie ca nu mai auzim un. papagal la un radio pe care nu il asculta nimeni! Iar ai incasat. tainul Obae, la fel ca in cazul Patraru?
  • Livia Pila Livia Pila
    Oh, ce rau imi pare de raducu rosu. Pai si Radu Andrei Tudor e sustinut tot de PSD, dar probabil alta gasca. Poate asa nu va mai dormi in tvr intre slujbe si va pune osul la munca pentru a se documenta pentru emisiunea de doi lei pe care o prezinta. Mai grav e ca in acea emisiune invita toti necunoscutii doar pentru a le prezenta concertele in timpul liber. Pe asta nu o observa nimeni? Intre timp a aparut in peisaj si Mari-Jean Ion, tot la aceeasi emisiune, fata lui tata, senator psd. Taie frunze la caini pentru emisiune. Ce surpriza!!!
  •  Dorin Sorescu Dorin Sorescu
    FAPTUL CĂ ZGABERCEA STA LA MASA CU GRADE A, CU FATA GENERALULUI DE SECURITATE TITI POPESCU, CU TOMPEA, CU ETERNUL BURTEA ARATĂ CE CALITATE UMANĂ ȘI PROFESIONALĂ ARE COMITETUL DIRECTOR AL TVR. NISTE PENALI. DE AIA E ACOLO ÎN LARGUL LUI CRISTACHE, SARMALUTZA.
  • Principele Radu Principele Radu
    @ livia pila
    TVR nu mai are CA, ci un Consiliu Director condus de un director general interimar. Iar Zgabercea nu doar ca participa, dar e de-a dreptul ala care face si desface totul pe acolo. Un adevarat lider informal!
  • Gion Gion
    Mister Obae, nu-l mai umfla atata pe junele Raducu. E mult prea anost, emisiunea lui de seara e plina de discutii marunte trase de par. Pare un baiat de treaba si atat, n-are atitudine, nici umor, dar are voce radiofonica, aici e ok. Mai bine pleca de la TVR si ramanea la radio. Una e sa fii jurnalist, alta cititor de prompter.
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Buna ziua,eu sunt fan nr 1 domnului Liviu Dragnea PSD +Antena3 si nu este adevarat ca ar avea vreo influenta!!! Nu e ceva politic explicatie pentru *** #rezist anti-psd
    E doar rautate "comunista" din partea conduceri Tvr-ului...!!!
  • Mile Mile
    Livia , pai nu te agitai tu să o schimbi pe irina și acum tot tu tupeisto vi și comentezi, ti-am mai zis tvr este o tv de stat , condusă de guvern
  • livia pila livia pila
    Cit imi pare de rau. Asta numai fiindcă asa vrea coana Gradea, teleghidata de Dragnea. Ea cu alti pesedisti pe nume Burtea Sorin, Popescu Oana, Haralambie Tompea Carla, Cornea raico și penalul Zgabercea care participa ilegal la sedintele de CA. IN TVR se exercita cenzura politica. Unii jurnalisti au fost amenintati sa nu comenteze politica guvernului

Trimite un comentariu

sus