Skip to main content

Ţociu şi Palade, la Kanal D. Vor avea un episod special în care sunt taximetrişti

 
Ţociu şi Palade, la Kanal D. Vor avea un episod special în care sunt taximetrişti

Episod special, săptămâna aceasta la Kanal D, ce anunţă „personaje pitoreşti şi replici legendare”. Postul va difuza duminică, de la 20.00, un episod special Taxi Don Titi, în care actorii principali sunt Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Publicitate

Cei doi comici vor avea roluri de taximetrişti în producţia de o oră şi jumătate ce va fi duminică, înainte de gala finală Bravo, ai stil. Ţociu îl joacă pe Fane, în timp ce Palade este Don Titi.

Din informaţiile Paginademedia.ro, Kanal D testează acest tip de producţie, urmând să fie transformat într-un serial dacă va obţine audienţe bune pentru post.

Reamintim că gala Bravo, ai stil a fost mutată duminică, de la 21.30, întrucât sâmbătă este zi de doliu naţional, în memoria Regelui Mihai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Bun,dar Roata Norocului/Ochii din umbră vor fi difuate mai devreme duminica sau când?
  • maria maria
    expirati, doi mascarici fara umor.
  • andrei andrei
    Când erau la Antena 1 făceau audiențe de îți stătea mintea în loc...probabil la Kanal D o să fie şi mai "de succes "...umorul în România a ajuns la nivelul IUmor nu la cel de acum 20 de ani.Ciudat că programul "Chef de râs " difuzat pe 31 decembrie la Antena 1 încă face audiențe bun
  • Iulian Iulian
    EXPIRATI...

Trimite un comentariu

sus