Skip to main content

Un nou serial turcesc pe TV. Nu e la Kanal D

 
Un nou serial turcesc pe TV. Nu e la Kanal D

O nouă producţie turcească va intra pe piaţa TV din România. Premiera: luni 11 decembrie. Titlul: Mama.

Publicitate

Serialul turcesc va fi difuzat de postul Antena 1, de luni până vineri.

Antena 1 a programat producţia turcească în timpul zilei. Va fi în grilă de la ora 14.00, pe un tronson pe care acum sunt programate filme.

În trecut, pe acest tronson era difuzată emisiunea Mireasă pentru fiul meu. După finalul emisiunii, Antena 1 a încercat, câteva luni, o producţie cu Contesa Morodan. Ulterior, a decis să programeze filme pe acel slot.

Scenariu:

Zeynep, fotograf de profesie, lucrează ca suplinitoare în învăţământ şi observă că Melek, una dintre elevele ei, are un comportament ciudat. Descoperă că fata este abuzată de părinţii ei şi, după ce o găseşte bătută, decide să o ia pe fată de acasă, să îi schimbe numele şi să o crească, pentru a o proteja.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    doru,evita exact pe cele la care ma refer gospodar fara pereche
  • Doru Doru
    Spre deosebire de tine, "mile", ei aduc argumente, dovezi.
  • mile mile
    nu inteleg de ce va agitati , sunteti de la pro tv neo sau f
  • Ne0 Ne0
    @Mile, mile
    Share 18-49 Urban: Whole Day si Prime Time(Septembrie-noiembrie) 2016 comparativ cu 2017
    Pro TV CRESTE de la 21.9 la 23.7 medie pe intreaga zi, iar in prime time (19:00-23:00) 27.3 cota de piata, fata de 25.9 anul trecut (CRESTE).
    Antena 1 SCADE de la 18.1 la 16.4 medie pe intrega zi, iar in prime time (19:00-23:00) 18.9 cota de piata fata de 19.5 anul trecut (SCADE).

    Poti sa pleci de pe Pagina de media. Postezi numai aiureli. Canta la alta masa. Multumesc
  • Alex Alex
    @mile
    miercuri(adica ieri), pe intervalul Visuri La Cheie, ProTV a avut un procentaj de aprox 25% public comercial din totalul pe national, A1 aprox 20% iar Kanal D aprox 15%. pe intervalul Pe Bune? procentajul a fost de aprox 45% Pro TV, de aprox 30% A1 si aprox 20% Kanal D.
    la parada din 1Decembrie Pro TV 25%, A1 12% iar Romania TV undeva pe la 15%.
    Vocea Romaniei cam 28%, A1 cam 24% in timp ce Kanal D pe la 15%.
    aceste sunt ultimile masuratori de audienta pe care eu le-am gasit pe Pagina De Media. dar daca mai vrei mai caut din cele vechi.
    deci procentul de public comercial din totalul national nu este cel mai mic ci este chiar cel mai mare.
    asta inseamna ca Pro TV nu este lider la publicul care a trecut de o anume varsta. dar asta e... trebuia sa fie si ceva la care Pro TV sa nu fie lider.
  • Mile Mile
    Doru, conteaza pt ca protevistii exact asta zic de antena 3 sau românia tv , deci să vedem cati sunt și la pro tv , eu asta zic ca antena are un public tanar
  • Doru Doru
    "mile", nu comentai tu pe aici ca, conteaza publicul comercial ? Ce tot aduci in discutii de publicul national, publicul urban ?
    Ce ne intereseaza pe noi de "procentul publicului comercial" ? Conteaza cine are cei mai multi "comerciali". Nu procentul...
  • mile mile
    f, la fel si la publicul batran , pro tv e lider de departe , e irelevant de spui, eu ma refer la procentul publicului comercial din total al unui post tv , pro tv are mai mic acest procent , nu iti place sa te referi la rural sau batrani , care e mult peste cel comercial
  • jk jk
    Bine zis contesa Morodan =)))
    @fake mile care zice de realul mile ca e fake

    Iar te mânca sa faci curent p-aci?
  • F F
    Protv a fost lider pe comercial anul ăsta 99% din cazuri, deci publicul comercial este în majoritate la Protv. Regula este Protv = antena1 + Kanal D la un loc pe publicul comercial. Asa ca mai ușor cu visurile. :)) antena mai are de tras pana sa ajungă la nivelul protv pe publicul comercial. De fapt cred ca s-au făcut niște statistici ca toamna asta Antena a scăzut pe targetul ăsta.
  • Mile Mile
    Protrvistul Mile, pro tv are mai mulți batrani
  • mile mile
    fake mile , nu mai comenta cu numele meu , e bine ca anten 1 aduce inc-o produce eftina in grila , la publicul anten , format din pensionar si oameni fara prea mult scoala , place acest gen de emisuni , dar eu sant f trist ca nu ma pot uita , pentru ca nu pot sa citesc traducere , si nic limba turkeasca nu stiu ,
  • Catalin Catalin
    Inainte de emisiunea cu nunti a fost 2k1 , un fel de game-show cu cupluri , prezentata de Mirela Vaida . Apropo , ce audienta a facut Steaua Sufletului aseara ?
  • mile mile
    oricum in prime time nu ar prinde dar poate nici acum nu a vea succes

Trimite un comentariu

sus