Skip to main content

VIDEO INEDIT. Gigi Becali, unul dintre primele interviuri TV, acum 17 ani. Un altfel de Gigi Becali

 
VIDEO INEDIT. Gigi Becali, unul dintre primele interviuri TV, acum 17 ani. Un altfel de Gigi Becali

VIDEO ARHIVĂ. Vi-l puteţi imagina pe Gigi Becali calm, fără gesticulări, fără a ridica tonul la reporter, fără a se răsti, fără a se manifesta expansiv? Un altfel de Gigi Becali, într-una din primele apariţii TV în direct.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă interviul, luat de Vali Moraru (pe atunci la Pro TV, acum la DigiSport). Se întâmpla în mai 2001, înaintea meciului Steaua - Naţional.

Becali era, în 2001, la începuturile lui ca finanţator al Stelei. Nu era încă un răsfăţat al presei. Nu era prezent (încă) la fiecare jurnal al Ştirilor Pro TV. Nu se manifesta în felul personal care i-a adus, în anii următori, zeci de parodii şi o grămadă de imitatori în show-urile radio şi de divertisment. Nu bătea apropouri legate de şefii ziaristului şi de cum îi cunoaşte personal.

Un altfel de Gigi Becali, înainte de a ajunge "vedeta" Gigi Becali.

O filmare pusă la dispoziţia Paginademedia.ro de către jurnalistul Cristian Otopeanu, cel care a şi înregistrat secvenţa acum 17 ani, acasă, pe o casetă VHS.

VIDEO. Gigi Becali, una din primele apariţii în direct pe TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Ptr protv toată lauda ....dat aici a dat o in bara!...prea multă reclama lui becali...o face acte de caritate tot respectul dar mai exista si altceva....

Trimite un comentariu

sus