Skip to main content

X Factor 2017. Jeremy Ragsdale este câştigătorul X Factor

 
X Factor 2017. Jeremy Ragsdale este câştigătorul X Factor

X Factor a pus punct în această seară celui de-a şaptelea sezon al show-ului de talente. Patru juraţi cu patru concurenţi au avut evoluţii în finala show-ului de pe Antena 1. Marele câştigător, care pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro, a venit din echipa lui Horia Brenciu. Este vorba despre americanul Jeremy Ragsdale.

Publicitate

În ultima fază a show-ului s-au calificat concurenţii lui Horia Brenciu şi ai lui Carla`s Dreams.

Care au fost finaliştii X Factor 2017:

  • Francesca Nicolescu în echipa Deliei
  • Jeremy Ragsdale, concurentul lui Horia Brenciu
  • Ad Libitum, trupa celor patru tineri din Cluj, în echipa Carla`s Dreams
  • Salvatore Pierluca, în echipa lui Ştefan Bănică

Detalii despre finaliştii X Factor 2017, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alma Alma
    In legatura cu subiectul despre strainii care castiga talent-showri. UK este nationalist, dar in Germania castiga destui straini (a castigat si o romanca, asa cum a spus cineva intr-un mesaj anterior). Acum 2 saptamani, Vocea Germaniei a fost castigat de o fata din Georgia, care a esuat la XFactor Georgia si la Vocea Ucrainei, dar se pare ca germanii au votat-o nr.1. Nu stiu de ce. Poate datorita povestii lacrimogene, cum a lucrat ea ca menajera in Germania...bla bla bla. Se pare ca nemtii sunt usor de impresionat.
  • adrian adrian
    Deabia astept sa vizionez a ...jdemia oara revelionul lui Dan Negru...CU MASCA,FARA MASCA,ca si *** de divertisment...ghiceste varsta.Mai bine la Televiziunea Nationala...
  • Mile Mile
    Stai linistit Iuli, kanal d nu are public pt emisiuni bune , ai vazut ce ă fost cu marea potriveala , in afara de turcaleti e dezastru, publicitarii preferă emisiunile
  • Iuli Iuli
    Pagina de media, nu v-ati saturat de acest mile? Aceasta rubrica ar trebui modificata schimbandu-i numele si tematica: mileREACTS.

    Revenind, pentru Antena 1 o sa fie 2018 cel mai naspa an, o sa pice in audiente iar Kanal D nu o sa piarda timp si invata din esecurile ei. Antena o sa se salveze doar cu Chefi la cutite si iUmor, in rest, total pauza. Poate si Acces Direct o sa urce daca revine Gherghe.

    @mile, ai zis ca toate televiziunile au program de Revelion, numai Pro-ul nu. Uite ca au si ei: Las Fierbinti Special, o sa rupa audienta Chef-ului de ras de la Antena, noroc ca se termina fix cand incepe Revelionul Starurilor: 22.15, ca daca tinea pana la 23, era naspa pentru Antena.

    P.s.: Data viitoare cand mai comentezi, comenteaza cu logica, ma doare capul de la atata talmes-balmes venite din ideile tale: te apuci de un lucru si sfarsesti cu altu.
  • Mile Mile
    Ei lasă doru ca nu poti vedea orice concert vrei live , la tv pot să vadă toți românii
  • Doru Doru
    "Mile", iti sugerez sa iti cumperi ochelari, poate vezi mai bine.
    "Apropo, mai bine platesc bilet sa ma duc la un concert sau spectacol, decat sa il vad la televizor."
  • Mile Mile
    Cand era la pro tv te uitai doru , nu
  • Doru Doru
    Reclama pe gratis, "mile" ? Nu multumesc. Apropo, mai bine platesc bilet sa ma duc la un concert sau spectacol, decat sa il vad la televizor.
  • Mile Mile
    Doru, ti-am mai zis , fa și tu , luni la 22 concert ștefan bănică, unul din cele 4 de la sala palatului, se vede cine e vedeta , la fel si brenciu cu 3 concerte
  • F F
    Cine e prostul mile? Tu care porti grija vocii de ani deși e pe 1? Hai ca simți sărbătorile. :)) mai bine du-te și mai lumineaza-te ca e crăciunul. Încearcă chiar și pe antena. Au niște desene drăguțe.
  • Doru Doru
    "ci doar informam"
    "mile", daca vrem sa ne informam cautam pe internet, cumpar reviste, ziare, ghiduri TV sau ne uitam la postul respectiv. Nu trebuie sa faci tu reclama.
  • Mile Mile
    F, prostul moare de grija altuia , stai linistit sau iti repet să aduci solutii pt antena dacă te preocupa sau ele nu există protevistiule
  • F F
    Bună asta mile. Las fierbinti de unde a apărut în discuție? :)) nu vrei sa luam la puricat grila Antenei. În fond ăsta e postul care după o toamna de promo-uri a reușit sa fie pe 3 si 4 cu premiera star wars. Trebuia sa îl dea dublat?

    Sa continue mile eșecul x factor. Sa continue și te cunosc de undeva. Știm ca va continua și emisiunea aia cu copii care sunt întrebați despre intimiditatile părinților. Și uite așa antena va scădea și sezonul următor, cum a făcut toamna asta. Din fericire pentru ei, nu sunt așa de prosti sau cel puțin așa pare. Dacă s-ar lua după obsedați ca tine ar fi deja sub Kanal. Crăciun fericit. :))
  • Mile Mile
    F, ce comentezi dacă nu ai solutii, rămâi la fierbintenii tai ca asta e nivelul tau , x factor trebuie să rămână în grila
  • F F
    E treaba lor sa caute formate care sa prindă, mile. Eu înțeleg ca au încercat mai mult de un sezon, au schimbat și juriul, au adus și oameni de la pro, dar când vezi ca nu merge, incearca altceva. Și când spun încearcă altceva nu înseamnă sa copieze protv.

Trimite un comentariu

sus