Skip to main content

Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc”, din nou la Prima TV

 
Stelian Tufaru şi Cornelia Marin
Stelian Tufaru şi Cornelia Marin

Postul TV a anunţat reluarea formatului de reality-show „Ajutor, vreau să slăbesc”, în care participanţii doresc să slăbească, după aproape patru ani de pauză.

Publicitate

Reprezentanţii postului au mai spus că înscrierile au început oficial şi sunt deschise pentru cei care “doresc să piardă în greutate şi au ajuns la concluzia că au nevoie de ajutor”.

Cum se desfăşoară concursul?

Concurenţii efectuează analizele de sânge şi cele metabolice.

După aceea aceştia vor fi coordonaţi de către nutritionistul Cornelia Marin şi de antrenorul Stelian Tufaru. Aceştia îi vor ţine sub supraveghere pe concurenţi şi îi vor ajuta cu sfaturi în ceea ce priveşte exerciţiile fizice şi nutriţia.

De asemenea cei doi îi vor sfătui pe concurenţi şi în legătură cu ce vase de gătit să achiziţioneze şi ce să urmărească pe etichetele alimentelor.

Cine produce emisiunea?

Emisiunea va fi produsă de compania Zucchero Media, cu care postul TV a mai colaborat şi pentru alte producţii.

Zucchero Media este aceeaşi care a produs „Vrei să fii milionar?” (pentru Prima TV), dar şi “Visuri la cheie” (pentru Pro TV) şi “Roata norocului” (pentru Kanal D).


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu cu mine eu cu mine
    Emisiune la care se uita cei care vor sa slabeasca, dar nu slabesc niciodata.
    Eu nu vreau sa slabesc, imi plac painea cu cartofi prajiti si usturoi, spaghetele, si sucurile acidulate, dar mai ales berea. Nu vreau sa slabesc, este si asta o alegere de viata ce trebuie respectata, si nici nu cer altora sa fie slabi, nu am acest criteriu.

Trimite un comentariu

sus