Skip to main content

ANAF vrea poprirea conturilor lui Mihai Gâdea

 
ANAF vrea poprirea conturilor lui Mihai Gâdea

ANAF vrea să pună poprire pe conturile lui MIhai Gâdea pentru recuperarea prejudiciului în dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu, potrivit ziare.com.

Publicitate

Cum s-a ajuns la Mihai Gâdea? Realizatorul Antenei 3 a împrumutat de la Dan Voiculescu suma de 785.000 de lei (aproximativ 185.000 de euro), informaţie care a apărut în declaraţia de avere a lui Dan Voiculescu, din 2010, pe vremea când era parlamentar. În 2012, Gâdea plătise o parte din împrumut, însă tot mai avea de dat 695.000 de lei luI Dan Voiculescu.

Potrivit ziare.com, nu este clar ce suma de bani mai are sa ii returneze Mihai Gidea lui Dan Voiculescu. Tocmai acest lucru trebuie clarificat de instanta de judecata si de aceea ANAF a deschis pe 13 decembrie 2017 o procedura la Judecatoria Sectorului 3. Termenul de judecata este 29 ianuarie 2018.

Fiscul cere ca acesti bani sa intre in contul statului avand in vedere ca nu a fost recuperat in totalitate prejudiciul, din dosarul in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, in 2014, si la plata a peste 60 de milioane de euro.

Intr-un caz similar, Judecatoria Buftea a admis solicitarea ANAF de poprire a conturilor deputatului Daniel Constantin, care a împrumutat în perioada 2007-2008, de la Voiculescu, suma de 295.000 de euro. Cazul nu a fost încă soluţionat, iar întreg dosarul s-a mutat la Tribunalul Ilfov.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bdjOG bdjOG
    Doamne ajuta, poate invata si pastorul ce-i umilinta, ca deh, in rest e intruchiparea arogantei, opulentei si slugarniciei. Dixit.
  • Simbad Simbad
    De ce are degetul aratator in sus? Cred ca spune...Telefon spre cer...Telefon spre cer...daca ati vazut filmul de pe vremea cand era pastor.
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Doamne ajuta ! Nu-mi fac iluzii ca se intampla ceva cata vreme e PSD la putere si 24/7 in emisiunile A3. Fac si ei arogante. Si la o adica il ajuta pretenu si fratili lui, Badea-san din pariuri.
  • Odin Odin
    As fi zis ceva aici dar Principele Radu a fost exhaustiv. Alteta, chapeau...mizeria din TVR e coplesitoare mai ales cand afli toate detaliile: nepotism endemic, abuzuri de putere in serie, un cod deotologic fascist care mascheaza o cenzura feroce si altele...iar la varf politizare pana la ultimul sefulet. Mizerii ascunse desigur sub declaratii sforaitoare despre modelul BBC si alte fantasme...
  • DODO DODO
    stati linistiti ! si ANAF este in miinile psd si de aceea nu-l va deranja pe cel mai *** al lor Dar daca...nu ? ***
  • Iuli Iuli
    Pana pe 29 o sa rupa Antena3 ANAF-ul pe Tv
  • Florea Florea
    E o *** gadea, nu stim asta deja
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    ziare.com e publicatia ce trustul Intact si alte cateva printre care si Eu fiind sustinator si un urmaritor inrait acestui trust antena3 si Zu ;)
    Iar cand vine vorba despre antene se gaseste cate un... sa commenteze ne-academic oare de ce Unii se bucura de raul acestui Trust atat de mult!!!! Ii deranjeaza ca exista Ghinion vorba domnului Presedinte Verner Noi care urmarim acest trust il sustinem
  • Adi Adi
    Ha,ha! Sa vezi acum atacuri la adresa ANAF!
  • Iulian Iulian
    Da o veste buna!!!Asa merita această ***ă care linge cururi psd iste!!!As vrea sa dispară din peisaj sa nu ii mai vad mutra aia de *** tâmpit!

Trimite un comentariu

sus