Skip to main content

AUDIENŢE. Cum a debutat noul show al Kanal D, Exatlon

 
AUDIENŢE. Cum a debutat noul show al Kanal D, Exatlon

Exatlon, show-ul de aventură de pe Kanal D a debutat pe locul al doilea la nivel naţional şi pe trei la oraşe şi pe comercial.

Publicitate

Show-ul filmat în Republica Dominicană şi prezentat de Cosmin Cernat va avea câte patru ediţii pe săptămână, sâmbăta, duminica, lunea şi marţea.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de Exatlon la debut:

NAŢIONAL. Exatlon a pus Kanal D pe locul al doilea la nivel naţional, cu o medie de 1,1 milioane de telespectatori în fiecare minut de difuzare. Liderul a fost Pro TV, cu 1,5 milioane de persoane media, în seara cu prima parte din Stăpânul inelelor.

În top au urmat Prima TV şi România TV, în timp ce Antena 1 a fost pe cinci, cu filmul Trage tare şi te scoţi, un film din 2013, cu Mark Wahlberg şi Dwayne Johnson.

URBAN. Show-ul de pe Kanal D a fost pe trei la oraşe, după Pro TV şi România TV. A avut, în medie, 450.000 de orăşeni.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, al celor cu vârste între 18 şi 49 de ani, Kanal D a fost al treilea, cu o medie de aproape 200.000 de persoane.

GALERIE FOTO. Exatlon, prima ediţie

Audienţa posturilor TV duminică, 7 ianaurie, pe intervalul emisiunii Exatlon (20.00-22.00), la nivel NAŢIONAL
NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 1.509.000 8,4 16,1
2 Kanal D 1.132.000 6,3 12,1
3 Prima TV 832.000 4,7 8,9
4 Romania TV 770.000 4,3 8,2
5 Antena 1 765.000 4,3 8,2
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV duminică, 7 ianuarie, pe intervalul emisiunii Exatlon (20.00-22.00), în mediul URBAN
URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 789.000 8,2 16,0
2 Romania TV 472.000 4,9 9,6
3 Kanal D 453.000 4,7 9,2
4 Antena 1 374.000 3,9 7,6
5 Prima TV 368.000 3,8 7,5
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV duminică, 7 ianuarie, pe intervalul emisiunii Exatlon (20.00-22.00), pe publicul COMERCIAL
COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 456.000 10,2 23,4
2 Antena 1 232.000 5,2 11,9
3 Kanal D 194.000 4,3 10,0
4 Prima TV 165.000 3,7 8,5
5 Romania TV 106.000 2,4 5,4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Mulțumesc pentru audiențe.Poate puteți să postați și audiențele emisiunilor tv.
  • Mile Mile
    Geo, esti greu de cap, pro tv are un public preponderent masculin , iar antena feminin,nu poti obliga femeile să se uite la filme , dar vad ca și știrile pro tv au scăzut publicitatea ,Chiar dacă au rating mare, oare de ce poti sa ne explici
  • geo geo
    La cati bani au, daca vor sa isi respecte telespectatorii, cei de la A 1 ar trebui sa investeasca in filme noi si bune...si sa se bata in audiente cu Pro TV...nu sa se multumeasca sa difuzeze "filme de doi lei" - ca sa il citez pe Mile.
  • dan dan
    inca un pas important pt kanal d sa devina chiar o tv importanta pt romania nu doar cu turcisme...chiar se merita sa te uiti la exatlon
  • Nadal Nadal
    @C-+, Cosmin Cernat nu doar ca e mai bun, dar are si talent de comentator sportiv, o calitate obligatorie pentru gazda unui astfel de show. Dragos Bucurenci era ca nuca in perete la Supravietuitorul.
  • Alexandru Alexandru
    Mie mi-a placut! Este in genul Supravietuitorul, care, de asemenea, mi-a placut. Nu stiu de ce nu prind show-urile de genul in Romania.
  • Mile Mile
    Iuli, tu te îngrijorati de antena , dar iată că au învins la comercial kanal d cu filme de doi lei, nu ne spui nimic de 4 rating, cum ti se pare, e eșec sau nu
  • Iuli Iuli
    De ce sa fie neinspirata redifuzarea? Sunt cativa oameni care se uita la Tv doar de la 22, sau de la 00, sau pana seara la 20. Fiecare isi face programul cum vrea. Au bagat redifuzarea ca sa scoata bani din prime-time-ul ramas (22.00 - 23.00), deoarece pe parcurs n-au avut pauze.

    @mile, esti tot cu InSula-n gura. Mai termina obsedatule, stai sa vezi cand incepe si ce audiente face. Te mandresti ca sta bine pe Comercial, de ce sta bine? Pentru ca incepe cand se termina show-urile de la Pro, care stau muuult mai bine fata de inSula ta. Finala InSula iubirii a facut 6,7 rating si 21.2% share, unde-i marea audienta? La Pro cu un film rerereredifuzat unde a scos 8 rating si 25.1% share. Sa mai mentionez ca Insula este cateodata pe 1 deoarece lungeste emisiunea de la 20.00 la 23.30? Cand Insula Antenei o sa faca audiente cat Chefi la cutite sau iUmor, atunci da, lauda-te mile, pana atunci stai jos, cu 7 rating si 20% share nu te lauzi, chiar daca esti pe 1! Dar la Antena 1 si 0,1% este un record si o mandrie
  • jk jk
    Neinspirat faptul ca a dat imediat dupa reluarea...
    Mai bine ar da de la 8 la 10 daca atât tine emisiunea,dupa sa deie altceva(wowbiz,serial turcesc,altceva in functie de zi) si dupa reluarea
  • Catalinnn Catalinnn
    Au avut drept model televiziunile din Turcia . Acolo orice prima editie a unei emisiuni sau primul episod al unui serial este difuzat fara publicitate , urmat imediat de reluarea sa .
  • Mile Mile
    Au difuzat fara publicitate dar și așa acum nu e sezonul tv cand se câștigă bani de care tv, așa cred că erau și mai slabi ,la toate tv e putina publicitate
  • Mircea Mircea
    Care o fi explicatia celor de la Kanal D pentru difuzarea emisiunii de doua ori, in aceeasi seara? Adica imediat dupa difuzarea primului episod a inceput, din nou, primul episod :))))
  • mile mile
    iuli, acum nu te ingrijorezi de audienta emisiunii, nu ai curaj sa spui nimic , dar de insula iubirii urlii ca e slaba , te faci ca ploua acum
  • Iuli Iuli
    @andrei-constantin, daca este pus sambata si duminica intra curand la duel cu iUmor si filmele de la Pro/Vocea Jr.

    Este prost programat. Lunea si martea vor lua bataie de la Chefi, sambata si duminica de la filme, iUmor si Vocea Jr. Dar depinde de durata, poate se termina mai repede de inceperea emisiunilor de primavara, mai ales ca se anunta casting pentru Roata norocului.

    P.s.: Reluarea emisiunii a fost imediat dupa ce s-a terminat premiera, de la 22.
  • c-+ c-+
    Publicul kanal d nu cred ca va gusta asa ceva, au pus show ul in locul telenovelelor, pur si simplu nu vad cum sa apara public pentru asa ceva din cei ce se uita la turcisme si sint trecute de 40 de ani. E bine ca se incearca dar din pacate nu cred ca o sa aiba succes, prezentatorul e mai bun ca si dragos bucurenci sau isi da macar silinta, ma gandesc doar ca a costat mai putin decat supravietuitorul si ca cei de la kanal d si-au asumat pierderea pt ca sansele de reusita sint f mici, a se citi comentariile injurioase si de pe pagina lor de facebook care sint aproape identice cu cele din vremurile supravietuitorului si arata clar cum e perceput asa un show de romani.

Trimite un comentariu

sus