Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Liviu Avram şi Cabral, postările zilei. Despre PSD şi despre "Boala românului de a se autopersifla"

 
Colaj: Viorel Miu
Colaj: Viorel Miu

BLOGOSFERĂ. Postarea zilei, pe Facebook, îi aparţine jurnalistului Liviu Avram. Acesta vorbeşte într-o opinie pentru Blogurile Adevărul despre situaţia politică actuală şi ce ar însemna nişte eventuale alegeri anticipate:

Publicitate

“Mulţi zic că anticipatele ar consfinţi aceeaşi majoritate, iar opoziţia ar fi la fel de slabă, deci n-ar aduce nimic nou. Fals: ar aduce ca noutate acceptarea prin vot, de către opinia publică, a agendei ascunse a PSD”, notează jurnalistul în postarea care a adunat peste 3.000 de share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua postare populară din blogosferă îi aparţine lui Cabral Ibacka. Prezentatorul vorbeşte despre: “Boala românului de a se autopersifla”.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. Blogurile Adevărul, “Curaj, PSD! Eşti singurul partid capabil să provoace alegeri anticipate”, de Liviu Avram, - 3129 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Dacă vrea să înţeleagă, partidul trebuie, ca un prim pas, să se concentreze asupra unui singur cuvânt: încredere.
Dacă PSD-iştii sunt ferm convinşi că reforma lor, cu precădere cea din domeniul Justiţiei, este benefică pentru societate, nu văd niciun motiv pentru care n-ar merge cu ea în faţa urnelor. Şi câtă vreme toate sondajele de opinie arată că PSD încă se menţine undeva la peste 40 la sută, temerile multora dintre ei că nu vor mai prinde un nou mandat sunt mai degrabă nejustificate”

2. cabral.ro, “Boala românului de a se autopersifla”, - 1841 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Spun doar că ar fi cazul ca cei dintre noi care vorbesc despre români doar de rău… să caşte ochii şi să vadă că uscături sunt peste tot. Autoflagelarea nu duce la nimic bun. Nici pentru ei, indivizi şi nici pentru noi, gaşca…”

3. petreanu.ro,“Sfidarea continua”, - 1559 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Dna Plumb ar trebui să fie cercetată penal pentru rolul ei în această afacere – dar parlamentarii din partidul ei, controlat de omul despre care se spune că este beneficiarul afacerii Belina, au oprit ancheta Justiţiei”

4. Blogurile Adevărul, “Guvernul Viorica Dăncilă a primit un vot de neîncredere din partea străzii”, de Mircea Morariu, - 661 like-uri & share-uri;

Din postare:

“Ieri d-na Dăncilă şi politica pe care o reprezintă au primit un vot de neîncredere din partea străzii. O va pune el oare cât de cât pe gânduri? Sau va rămâne doamna Dăncilă fidelă cuvintelor negândite ce i-au ieşit pe gură anul trecut la adresa protestatarilor, lui Daddy Dragnea şi ideii că pentru noi nu oamenii contează, contează programul de guvernare”

5. tolo.ro, “CÂND SPUTNIK ÎNTREABĂ ”CE INTERESE SERVEŞTE TOLO.RO ÎN INVESTIGAŢII?”, IAR RĂSPUNSUL ÎL DAU GUŞĂ ŞI UDREA: ”E AGENT SECRET!”, - 650 like-uri & share-uri.

Din postare:

“Sunt străin de orice legătură cu serviciile secrete. Am spus ori de câte ori s-a ivit ocazia şi o repet azi: nu am avut, niciodată, niciun fel de relaţie cu niciun serviciu secret. Nu există nicio bază de adevăr a unei colaborări pe care aş avea-o cu Securitatea, SRI, SIE şi puneţi orice iniţiale vreţi.Ca reporter, am simţit nevoia să fiu clar de decenii. Detest ideea jurnalistului acoperit. El e un agent nedemocratic de influenţă.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Călin Student la Brașov George Călin Student la Brașov
    Doar la Antena 3 au fost câteva mii :)))))

    Poate scap si eu de restante

Trimite un comentariu

sus