Skip to main content

Cine sunt juraţii emisiunii lui Mircea Radu: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi

 
Cine sunt juraţii emisiunii lui Mircea Radu: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi

Cine sunt juraţii reality show-ul "IE, Românie", care debutează la Antena 1 din această primăvară, cu Mircea Radu prezentator?

Publicitate

Show-ul va fi prezentat de Mircea Radu, care a revenit la Antena1 (despre revenirea sa puteţi citi pe larg aici).

La masa juriului vor sta Nicolai Tand, Andreea Bălan şi Cosmin Seleşi. Echipa juraţiilor se vor plimba prin ţară şi îşi vor căuta favoriţii din fiecare zonă a României.

În fiecare ediţie, două vede vor merge prin diverse zone ale ţării şi vor căuta oameni talentaţi.

Concurenţii vor trece prin mai multe probe practice, iar după faza de preselecţii vor concura într-o gală regională. Juriul care va alege care dintre concurenţii au o prestaţie care să poată meargă mai departe în finala naţionlă de la Bucureşti.

,,IE, Românie” este unică, în primul rând prin prisma faptului că va împărtãşi experienţa cu colegii săi de echipă, dar şi cu prezentatorul, Mircea Radu: ,,Cred că vom redescoperi România şi sunt onorat, dar şi foarte fericit, să stau la masa juriului alături de Andreea şi Nicolai. ,,IE, Românie” nu va fi o oportunitate doar pentru concurenţi, ci şi pentru noi, căci vom avea ocazia să vedem tradiţiile fiecărei regiuni istorice, vom cunoaşte români adevăraţi şi ne vom bucura alături de ei”, spune Cosmin Seleşi.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut şi în foarte multe ţări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradiţiile româneşti şi consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generaţie”, spune Andreea Bălan.

“Rozavlea este un loc plin de obiceiuri şi lucruri păstrate din bătrâni, care sunt foarte aproape de sufletul meu. Ca să fii om crescut la ţară înseamnă să ai omenie, să ai respect, să ştii să dai bineţe, nişte lucruri simple, normale, care uneori sunt uitate”, spune chef Nicolai Tand.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Critic dacă am ce mile. Critic aceleași lucruri de la Protv sau antena. Nu ca tine, care brusc apreciezi locațiile rurale ale României de când cu emisinea asta la Antena. E jenant.
  • Mile Mile
    F, pro tv a inventat apa calda dar stai linistit ca și conținut e peste matrimoniale oricum , parcă tu critica ca se fac asemenea emisiuni nu la pro tv
  • F F
    Nu ai de unde sa știi mile ca emisiunea asta nu s-a difuzat încă. :)) Nu mai zic ca probabil nu le-ai văzut pe celelalte, care toate puteau fi difuzate în varianta românească în orice alta tara unde sunt difuzate. Antena încă mai are de recuperat la capitolul ăsta. Nu m-ar mira ca și emisiunea asta sa arate ieftin ca altele, dar vom vedea. Pana atunci, Antena încă o data urmează direcția data de Protv. Rămân niște imitatori.
  • mile mile
    f, cel putin e peste ferma , ma insoara mama sau alte bazaconii
  • F F
    Pai și de ce nu îți pute mile? Ca e la antena? :))
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Buna, cand vine vorba despre antene se gaseste cate unul care sa vorbeasca porcos nu stiu de ce, ce ia facut personal antenele????
    Sa inventat telecomanda sa te uiti la ce vrei Tu,ce nu-ti place sa-le ocolesti daca ai o circovolutie intre doi neuroni sau daca esti trepanat vii si vorbesti ne-academic aici, limpede, nu?!!
  • M_L M_L
    Nici nu stiu de unde sa incep.
    Mircea Radu-bre nu a fost niciodata bun, a avut noroc sa fie in viata intr-o perioada cand Valeriu Lazarov putea face vedeta pe oricine.
    Andreea Balan are probabil nevoie de bani pentru ca trebuie sa-si intretina familia. Bietul sot, pe care nici nu l-a luat de barbat cu acte, este doar o marioneta. L-a dus pana in SUA pentru ca ea a avut mereu visul de a se marita in America, dar nu l-a luat cu acte, pentru ca ''hartia nu conteaza'' (cu alte cuvinte, ea este mai bogata si nu vrea sa riste nimic)
    Ceilalti doi probabil ca sunt muritori de foame.
    Cum este posibil ca niste oameni asa de neplacuti, sa ajunga sa fie vedete permanente? De ce televiziunile arata atata fidelitate acestor personaje?
    Mai ales ca Antena se lauda ca are scoala de televiziune. Nu a absolvit nimeni pana acum?
  • Mile Mile
    Iulian, dar de ce nu le critici și la pro tv
  • Iulian Iulian
    Mile de ce nu înțelegi k nici la pro nu ma uit la emisiunii genul asta???...singura emisiune care o admiram de la pro tv e Visuri la cheie!...restul nu
  • Mile Mile
    F, vai de noi, conteaza ce conținut au , mizerii sant mizerii chiar și făcute bine , tot pute indiferent cum impachetezi ***
  • F F
    Contează cum e făcut divertismentul ăsta, așa ca pana vedem, greu de spus. Vedetele nu sunt atractive , dar e bine ca au dat o pauza la te cunosc.
  • Mile Mile
    Iulian, eu ma uit la teleenciclopedia dar nu inseamna ca nu e nevoie și divertisment , de ce crezi ca ma însoară mama e mai buna protevistule
  • Iulian Iulian
    Ptr mile et comp
    ...care iubesc asemenea tîmpenii....mai bine ati urmări Teelenciclopedia .acolo sunt documentare interesante ....sau va depășesc????
    .
  • Mile Mile
    Iuli, și la pro tv e la fel , îi învârt peste tot , ei sunt vedetele trustului și nu e neapărat nevoie de alte , dar e si pe pile și relații
  • Iuli Iuli
    Aceleasi vedete obosite. Altele nu mai sunt la Antena (nu ma refer la Varciu, Andrei Stefanescu, Lidia Buble)? Parca isi zic "Televiziunea cu cea mai mare familie de vedete din Romania"

Trimite un comentariu

sus