Skip to main content

Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediții pe săptămână

 
Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediții pe săptămână

După două ediții speciale, emisiunea Guess my age - Ghicețte vârsta debutează oficial din această săptămână la Antena 1. Emisiunea de divertisment urmează să aibă câte două ediții pe săptămână, miercuri și joi, de la 20.00.

Jackpot-ul ediției este de 30.000 de euro, bani pe care cei doi concurenți îi vor putea câștiga dacă vor reuși să ghicească cu exactitate vârsta a șapte persoane, printre acestea și vedete, care vor veni în fața lor.

Publicitate

Pentru fiecare an greșit li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare. De asemenea, ei vor avea la dispoziție câteva indicii - Hit, Star, Film, Știre, Sport, Zoom - de care se vor putea folosi pentru fiecare necunoscut care va apărea în fața lor. Fiecare indiciu conține informații legate de anul în care s-a născut necunoscutul, care i-ar putea ajuta pe concurenți să ghicească vârsta celui aflat din fața lor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Debutul pe 2018, sau ce? Nu a mai fost Guess my age saptamanile trecute?! Debutul cu 2 editii saptamana!? In alta ordine de idei...exista vreo editie filmata cu Stela Popescu? (Intreb serios, pentru ca ultimele imagini prezentate cu ea erau de la filmarile quess my age...si nu cred ca se faceau in mai multe zile ca revelionul...)
  • Da mile,dar cred ca mai bine in loc sa puna 2 zile de la 8 la 9,sa puna o zi de la 8 la 10 sau 11,sa fie loc si de alte emisiuni/filme in rest
  • e bine ca investeste in emisiuni , si asa acum nu e nimic interesant la tv pana in martie, mai bine decat sa se cheltuie bani pe filme proaste , sa se cheltuie pe ceva interesant

Trimite un comentariu