Skip to main content

Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediţii pe săptămână

 
Show-ul lui Dan Negru, Guess my age, debutează la Antena 1 cu două ediţii pe săptămână

După două ediţii speciale, emisiunea Guess my age - Ghiceţte vârsta debutează oficial din această săptămână la Antena 1. Emisiunea de divertisment urmează să aibă câte două ediţii pe săptămână, miercuri şi joi, de la 20.00.

Publicitate

Jackpot-ul ediţiei este de 30.000 de euro, bani pe care cei doi concurenţi îi vor putea câştiga dacă vor reuşi să ghicească cu exactitate vârsta a şapte persoane, printre acestea şi vedete, care vor veni în faţa lor.

Pentru fiecare an greşit li se va scădea din bani, conform unor trepte de penalizare. De asemenea, ei vor avea la dispoziţie câteva indicii - Hit, Star, Film, Ştire, Sport, Zoom - de care se vor putea folosi pentru fiecare necunoscut care va apărea în faţa lor. Fiecare indiciu conţine informaţii legate de anul în care s-a născut necunoscutul, care i-ar putea ajuta pe concurenţi să ghicească vârsta celui aflat din faţa lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    4,8 la comercial Iuli, e bună emisiunea
  • Iuli Iuli
    Audiente Exatlon?
  • Mile Mile
    Stim iulian , dacă era la pro tv te uitai
  • Iulian Iulian
    Nu ma intereseaza k nu urmăresc asa ceva!Emisiune slabă...iar prezentatorul face varf!
  • mile mile
    jk, e loc plin de filme din pacate , in fiecare zi de la 9
  • gt gt
    Debutul pe 2018, sau ce? Nu a mai fost Guess my age saptamanile trecute?! Debutul cu 2 editii saptamana!? In alta ordine de idei...exista vreo editie filmata cu Stela Popescu? (Intreb serios, pentru ca ultimele imagini prezentate cu ea erau de la filmarile quess my age...si nu cred ca se faceau in mai multe zile ca revelionul...)
  • jk jk
    Da mile,dar cred ca mai bine in loc sa puna 2 zile de la 8 la 9,sa puna o zi de la 8 la 10 sau 11,sa fie loc si de alte emisiuni/filme in rest
  • mile mile
    e bine ca investeste in emisiuni , si asa acum nu e nimic interesant la tv pana in martie, mai bine decat sa se cheltuie bani pe filme proaste , sa se cheltuie pe ceva interesant

Trimite un comentariu

sus