Skip to main content

Dana Rogoz, din nou pe TV. Va prezenta noul reality-show alături de Cove

 
Dana Rogoz, din nou pe TV. Va prezenta noul reality-show alături de Cove

Actriţa Dana Rogoz se alătură emisiunii Mă însoară mama, pe care Pro TV o pregăteşte pentru acest început de an. Ea va prezenta reality-show-ul alături de Gabriel Coveşanu.

Publicitate

Dana Rogoz intră în proiect şi va avea rolul povestitorului care va comenta din exterior interacţiunile băieţilor cu pretendentele lor, dar şi posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieţilor şi viitoarele nurori, potrivit reprezentanţilor postului TV.

Dana Rogoz: „Cove e peţitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele şi fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în faţa monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenţii, să pot trage concluziile, cu empatie şi umor. Trebuia să existe şi o prezenţă feminină care să vină cu propriul punct de vedere şi care să echilibreze balanţa. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”

Emisiunea "Mă însoară mama!" prezintă opt băieţi din medii diferite care vor fi ajutaţi de mamele lor să îşi găsească posibile soţii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    off Doamne... de ce?? nu imi place Dana Rogoz!!.. din cauza ei am renuntat sa imi cumpar telefon am luat de la o marca "concurenta"
  • F F
    Contează cum sunt făcute, nu atât participanții. Iar cum va fi 2 ore pe săptămână în loc de 30 cât era la mireasa și doar un anotimp în loc de un an nu se pune problema ca vor apela la subiecte precum cele de acolo. Probabil va fi pusă la bătaie cu chefii, alta emisiune mai mult la mișto. Va fi gospodar fara pereche la oras.
  • 1q s-am 1q s-am
    pai.....am impresia ca e mireasa pt fiul meu 2.0 . protv copiaza la greu antenele ,fostele productii anteniste mai precis.
  • Iulian Iulian
    Normal se muta de colo colo!!!Emisiuni slabe ...si asta e una dintre ele!!!
  • Iuli Iuli
    Un cuplu din emisiune a participat si la Mireasa pentru fiul meu de pe Antena.

Trimite un comentariu

sus