Skip to main content

Discovery a renunţat la semnalul dedicat pentru România. Canalul a trecut la feed-ul european

 
Discovery
Discovery

Schimbare de strategie pentru postul Discovery Channel România. Începând de săptămâna trecută, postul a renunţat de feed-ul pentru România, înlocuindu-l cu cel pan-european.

Publicitate

Concret, dacă până acum, grila de programe a Discovery era personalizată cu emisiuni pentru România, de săptămâna trecută românii văd aceleaşi emisiuni ca telespectatorii din Bulgaria, Croatia, Cehia, Serbia sau Slovenia şi alte 20 de ţări.

Cu menţiunea că emisiunile vor continua să fie subtitrate în limba română, iar calupurile de publicitate vor avea publicitate din România.

Cum explică Discovery mişcarea? Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, reprezentanţii Discovery au declarat:

„Discovery Channel Romania se afla in proces de migrare catre versiunea pan-europeana, ca urmare a alinierii la strategia globala de continut a companiei. Acest lucru nu va afecta insa experienta de vizionare, ci, dimpotriva, fanii Discovery Channel din Romania vor beneficia mai departe de emisiunile lor preferate, pauzele publicitare vor ramane personalizate, iar noi vom continua sa dezvoltam proiecte locale relevante pentru un numar cat mai mare de telespectatori de la nivelul intregii regiuni.

De asemenea, continuam sa avem o echipa locala care construieste grila avand in vedere preferintele telespectatorilor romani si tendintele de consum locale, responsabilitatea fiind insa extinsa pentru toate celelalte piete din regiunea Europa Centrala si de Est, care sunt coordonate de la Bucuresti.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @genius folosesti apelative si catalogari personale ! Avem tv fulhd si unii 4k. Platim pt hd ca e digi /orange sau HBO sint banii mei si platesc . Nu 2 bani! Mai multi! As plati pt Sky sau Viasat nordik. Inca nu este dar poate va fi! Platesc si Netflix sa vad seriale noi! Ridica statuie pt Discovery 1,2...samd. BBC,WILD,VIASAT HISTORY sint peste cu vreo citiva sni de HD. Platim ca sa vedem!
  • Genius Genius
    Sunt canale paytv. Adica platesti 2 lei, vezi programe de 2 lei. Consumatorul roman de televiziune vrea mult pe bani putini, dar nu se poate si calitate. Asta ofera Digi.
    Discovery e slabut comparativ cum era acum 10 ani sau fata de BBC, Digi World sau NatGeo
  • geo geo
    In loc sa isi personalizeze programele pentru tara noastra - in functie de interesele telespectatorului roman - ei trag cu Europa. Ciudata decizie.
  • Tvg Tvg
    La AKTA avem ID.Deci e doar vina DIGI ca nu il aveti.
  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    Deci nu au reusit sa o dea la "pace" cu Digi....se vede efectul! Renunta la Romania. Trebuia sa le dea de gandit cu ceva ani in urma cind au intins coarda si au marit pretul per abonat! Nu le-a mers! Se pare ca BBC le da clasa la documentare. Idem Viasat History si NGC. Wild a depasit de mult Animal pl...calitatea HD a documentarelor Wild si BBcC da si va da clasa pe un ecran FULL hd. Sa speram ca in viitorul apropiat trec si in 4k! Ar fi util pt posesorii de Tv FullHD si 4k.
  • Maximus Maximus
    Vreau Animal Planet si ID pe DIGI! Sa ne adunam mai multi pt demers
  • TVG TVG
    La DIGI mai lipseste si ID.
  • alex2 alex2
    E un prim pas dar atat timp cat n-o dau afara pe madam care se crede critic de film niciodata nu va reveni la audienta de dinainte.
    Cred ca nici cu spaga de la posturi competitoare nu reusea o gaura de atatea milioane, pierdute prin audienta zero, pe care a produs-o inca din primii ani de sefie.
  • Maximus Maximus
    De ce nu fac ceva ca Animal Planet sa fie si el disponibil pe RCS-RDS sau AKTA...Nu e tot canal de la Discovery! PS:e mult peste TLC

Trimite un comentariu

sus