Skip to main content

Comentatorul Bogdan Socol, la Exatlonul Kanal D

 
Comentatorul Bogdan Socol, la Exatlonul Kanal D

Kanal D anunţă un al doilea prezentator al show-ului Exatlon, pe lângă Cosmin Cernat. Este vorba despre Bogdan Socol, fost comentator sportiv de la Digi Sport, care se alatura competiţiei „Exatlon”, urmând să alterneze prezentările şi comentariile traseelor cu Cosmin Cernat.

Publicitate

Carte de vizită

Socol şi-a inceput cariera sportivă la redacţia de sport a TVR, în anul 2000, iar apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV.

Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Slab comentator, mai bine era Cernat! Comenteaza prea lent si are o voce nasoala
  • Oana Oana
    la ce aranjamente is in aceasta emisiune cu semivedete care vb ca pe stadion .... bine ca au schimbat prezentatorul oricum Cernat e invechit si prafuit si ridica in slavii asa zisele vedete faimoase
  • messi messi
    Chiar asteptam un articol pe tema asta. A fost o surpriza (cam neplacuta) aparitia lui Socol la Exatlon. Nici nu stiam ca a plecat de la Digisport (sau poate ca a fost dat afara). Domnul Socol are un stil de comentariu cam enervant... Nu cred ca a fost o alegere inspirata a celor de la Kanal D, poate ca vor pierde si din audiente din cauza lui. Si nici eu nu prea inteleg de ce este nevoie de doi prezentatori.

    @paginademedia Multumesc pt audientele de la Exatlon, sper sa le avem in continuare. As mai fi curios de audientele noului sezon Bravo, ai stil, in lupta cu Maruta si Acces direct. Multumesc!
  • F F
    Slab. Nu poți sa bagi un comentator ca și prezentator. Cosmin Cernat a făcut și emisiuni de divertisment înainte și tot pare învechit uneori. Nu prea înțeleg nici de ce au nevoie de doi prezentatori. Nu e ca și cum emisiunea este în direct. Filmează pentru 4 zile în 7, deci nu văd rostul.
  • bing bing
    vreau si audienta fructul oprit episodul 2
  • nnn nnn
    7.6 cu 19.8 pe comercial,

    10.4 cu 21.7 national
  • Adi Adi
    Asemenea catastrofa de comentator, prezentator, mai rar! Nu ma asteptam la Kanal D sa faca o asemenea prostie!!
  • mile mile
    alex, 6,9 pe comercial
  • Alex Alex
    Vrem și noi audientele de luni seara pe intervalul Exatlon

Trimite un comentariu

sus