Skip to main content

Look TV vrea schimbarea numelui în Profit.ro. Cine va avea emisiuni

 
Look TV
Look TV

Postul Look TV vrea schimbarea numelui în Profit.ro, televiziune cu profilm economic, potrivit unei solicitări depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, din proiectul editorial vor face parte nume precum Thomas Dincă, redactor-şef Profit.ro, Daniel Apostol, Adrian Măniuţiu (fost realizator Income la Antena 3), Constantin Opriş (din echipa Profit.ro), Radu Dumitrache şi Cătălin Chivu (specialist în pieţele financiare).

Forul audiovizual ar fi trebuit să analizeze chiar în şedinţa de astăzi, 9 ianuarie, solciitarea, însă reprezentanţii Look au cerut o amânare.

Reamintim că Look TV, post deţinut de Adrian Tomşa, şi Profit.ro, deţinut de Orlando Nicoară, vor dezvolta un proiect de TV de business, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI. Proiectului i s-a alăturat şi Vasile Iuga, fostul şef al PwC, în prezent în boardul Patria Bank şi Ana Hotels.

Studiourile noului post vor fi la Casa Presei, chiar în spaţiul în care a funcţionat, între timp, postul de business The Money Channel.

Unul dintre realizatorii noului post va fi Dan Apostol, cu care Profit.ro derulează în prezent proiectul video Profit Live.

Clever Media Network este deţinută de Adrian Tomşa, un apropiat al proprietarului RCS Zoltan Teszari. Tomşa a preluat de la Arpad Paskany posturile Look, cu tot cu drepturile de difuzare pentru meciurile din Liga I, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kovacs kovacs
    mishule cunosti sintagma udmru-lui ,,1000 de ani in ardeal 100 de ani in romania???
    tu de unde te tragi???
  • mishu mishu
    posturile astea sunt motivul pentru care renunt la upc.
    aici e Romania. daca nu va convine puteti sa alegeti ungaria, pe care o considerati patria mama. de ce va incapatanati ?!
  • kovacs kovacs
    bine ar fi daca am avea mai multi gherman sabini la mai multe televiziuni in romania asta scumpa si draga di care emigreaza aproape mai multi ca din siria unde-i razboi si vai de mama lor.
  • mile mile
    La ce formatie de muzica canta acest sabin gherman? Parca era basist intr-o formatie. Sau tobosar.
  • Dan Dan
    Sper sa ramana Sabin Gherman pe Look Plus . O voce puternica a Transilvaniei care deranjeaza multi *** .
  • ian ian
    Vai, dar unde l-ati uitat pe geniul Gherman? Dar pe siamezii Uscat si Trofin? Toti niste guru ai televiziunii...
  • oare Nu oare Nu
    Chiar trebuia facut ceva din Look Plus (nu din Look Tv), si sper ca Look Tv sa ramana si sa mai pasteze din emisiunile pe care le.avea la inceput (Minunile lui Tamas, Vine Vaida pe la noi, Ce vor plantele, Tonik Show..emisiunile de cooking... Big Boletus..chiar si Necenzuratii (epicShow) erau tot pe Look... Unele din aceste emisiuni au avut program live de Craciun ... In plus meciurile de fotbal trebuie sa ramana pe Look...
  • bing bing
    inseamna ca Adrian Măniuţiu (fost realizator Income la Antena 3) e u MARE mincinos. Cand a plecat de la Antena 3 a spus ca vrea sa se axeze pe altfel de proiecte personale fiinca postura de prezentator a ajuns la un moment de monotonie. Nu mai dorea sa apara la TV...
    Asta inseamna ca Antena 3 s-a debarasat de el atunci, iar el cauta sa dea scuze si motive public
    Acum vrea sa apara iar la TV prin transformarea Look Tv in profit.ro

Trimite un comentariu

sus